Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy kevésbé legyek gátlásos a lányokkal? 21/F
Nagyon el vagyok már keseredve, minden lánynak csak a jófej fiúbarátja vagyok.
Van, hogy eldumálgatok egy lánnyal még néha a flört jeleit is észreveszem, aztán begyulladok és egy "baráti" beszélgetés lesz. Nem volt még barátnőm, és magányosnak érzem magam, az emberek kedvelnek, és szívesen vannak velem, szóval nem a személyiségemmel van gond. Komolyan azt èrzem, hogy nem lesz sosem olyan ember, akinek felkelteném a figyelmét, és most itt nem csak egy dgásra gondolok.
(Egyébként nem ilyen panaszkodós ember vagyok, aki ismer pont azt szereti bennem, h meglátom mindenben a jót.)
Tanács,tapasztalat, akinek sikerült egy ilyen elethelyzetből kikeveredni?
22 èvesen sajnos nem sok mindent,amikor nagykorù lettèl el kellett volna menni dolgozni ès pènzt keresni,hogy legyen sajàt autód,hàzad
. A milliàrdosok 15 èves gyermekeivel nem kellett volna foglalkoznod,azoknak szinte ingyen adjàk a lànyokat,meg sem kell küzdeniük èrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!