Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek jönnék be? (14fiú)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jönnék be? (14fiú)

Figyelt kérdés

Ez nem társkeresés,csak érdeklőnék.

Novemberben múltam el 14.160cm magas vagyok 55 kiló,kissé duci de nem annyira.Bátyámhoz hasonlóan "fejlődök legalábbis van "naplónk" amiben le van jegyezve mikor ki mennyi volt és és kb ő is ennyi volt és 1 év múlva nőtt 20 centit (Szerintem én is így leszek).Álatláabn a hajviseletem rövid de beszoktam zselézni/waxozni.Haj stílusom inkább olyan lazás kicsit punkos.Nem szeretem a mai zenestílusokat.Szeretem a rock n' rollt-t,popot és a lazább rockot.De minden zenei stílust eltűrök azért.Kedvenc előadóim:Kiss,Guns n' Roses,Beatles,AC/DC,Queen,Michael Jackson (R.I.P,de nem vagyok annyira fanatikus)és más egyéb 60-70-80-90es évekbeli számokat.Nem vagyok bunkó de sokszor annak érzem magamat pár mondat után és azon gondolkozok egy csomó ideig hogy vajon mit gondol rólam a másik.Érdekel más véleménye és inkább ilyen érzelgős de nem annyira nyálas vagyok.Sík hülye sem vagyok de stréber sem kb úgy 4/5 az átlagom és 4. osztályban átmentem 8 osztályos gimnáziumba. xP.Csak azért írok így mert nehogy lehülyézzenek.Szeretek hülyéskedni,bulizni,haverokkal lógni.Szeretek énekelni számokat a fent említett előadóktól,szeretek táncolni leginkább solóban michael jackson styleban de a lassúzás is megy.Utálom az olyan számokat amiben remixelnek régi tök jó számokat.Nem szeretem a mulatóst.Szeretem az állatokat és a természetet.Szeretem a merész dolgokat,és sokszor szogtam léggitározni az éneklás mellet :D

Hát naggyából ennyi. :D

Lehet sok a szöveg de leírtam milyen vagyok. :D

Csak lányok érdekelnek és a jöhetnek a vicces hozzászolások is xd

2010. ápr. 22. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha még a bonanzát is szeretnéd,akkor majdhogynem tökéletes lennél :D
2010. ápr. 22. 19:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Babi néni vagyok és ide jöhetsz cseresznyét szedni, de használj Axet, na arra beindulok.
2010. ápr. 22. 19:57
 3/17 A kérdező kommentje:

babi néni? maga az akinek van az a híres bauxit levese és a libái akik punk zenét hallgatnak? xP

http://www.youtube.com/watch?v=RXg-2Us3NRY

2010. ápr. 22. 20:02
 4/17 anonim válasza:
100%
Majdnem mintha magamat írtam volna le :D
2010. ápr. 22. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha lány lennél, sunáználak.
2010. ápr. 22. 20:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az fiacskám, ha éhes vagy várlak szeretettel!
2010. ápr. 22. 20:05
 7/17 A kérdező kommentje:
kort is írjatok :P
2010. ápr. 22. 20:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit alacsony vagy,de egész jó. Nem sportolsz?
2010. ápr. 22. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó ízlésed van :D

Még Babi néni is megmondta.

14/L

2010. ápr. 22. 20:09
 10/17 A kérdező kommentje:

tudom az osztálytársaim nagy része már magasabban de a tesómnál is így volt és remélem megnövök 1-2 éven belül ha a génjeim hasonlítanak a bátyáméra :D

Hát igen,az a baj hogy úgy különösen nem sportolok mert nincs haver akivel egyszerre kezdenénk valamit :D de szeretek biciklizni mindennap kb 2 km-t biciklizek és 1-2 hetente megyek 10-20 km-es távolságra.

2010. ápr. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!