Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az hogy 21 évesen szűz vagyok?
Egy barátom volt eddig...de vele is csak 3 hónapot voltam együtt...és hát a szex se jött össze.
Én nem érzem cikinek...csak hogy a pasikat nem zavarja?
Nem ciki. Majd azzal es akkor elveszited akivel es amikor jonak erzed.
Ez nics korhoz kotve.
Azzal ne torodj hogy egyes csajok mar 15 evesen tobb pasival is voltak egyutt. Oket inkabb sajnalni kell, nem irigyelni.
Nem az, nyugodjatok már le!
Én 21 éves koromig szűz voltam, de nem érdekelt, a megfelelő emberre, alkalomra és helyre vártam. Így is lett, pedig nem számítottam rá.
Te sem vagy lekésve semmiről, és ne azzal foglalkozz, hogy mások vajon mit gondolhatnak! 24L
Én 16 évesen vesztettem el, mert a barátom eléggé erőltette, és bár örülök, hogy 'túl voltam rajta', de az az igazság, hogy csak most 20 évesen érzem magamat lelkileg is érettnek a szexhez. Mert akkoriban még szinte kislány voltam, azt se tudtam, mihez hogy nyúljak, nem éreztem magamat szexinek sem, és azt sem tudtam, én mire vágynék az ágyban. Mostanra viszont már van önbizalmam, és biztos vagyok benne, hogy ha most veszíteném el, akkor ezerszer jobb élmény lenne.
Szóval nem aggódj emiatt, nem vagy lekésve semmiről. :)
A mostani páromnak rosszul esik, hogy már voltam ő előtte 2 másik pasival "úgy". Ebből következtetek, hogy jobban örülnek a pasik annak, ha nem feküdtél le előttük fűvel-fával, sőt... Szerintem nagyon tudnak örülni neki, ha egy érintetlen gyümölcs lehet az övék elsőként. :)
Szóval nem ciki egyáltalán! Azzal feküdj le elsőként, akivel úgy érzed, együtt is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!