Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belezúgtam egy kerekesszékes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy kerekesszékes srácba, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 5 évvel idősebb, mint én. Kamasz koromban egy edzésre jártunk, nagyon jól megvoltunk, jó kis csapat volt. Sajnos azóta feloszlott a társaság, mi meg mentünk amerre láttunk.

A fiúról eddig annyit tudtam, hogy kiment Angliába, aztán kint volt egy balesete és kerekesszékbe került. Előtte is beszéltünk néha, utána is ráírtam - persze elég szar beszélgetések voltak, úgyhogy inkább hagytuk.

Viszont nemrég összefutottunk Pesten, kdierült, hogy hazaköltözött, és tök közel dolgozunk egymáshoz, párszor beültünk beszélgetni munka után.

Az a heyzet, hogy ahogy az már lenni szokott, rendesen belezúgtam ez alatt az időszak alatt. Ő viszont elmondta, hogy rengeteget csalódott, mert eddig minden kapcsolata tönkrement és nem nagyon tudja elképzelni, hogy gyereket neveljen, ráadásul nem is igazán érzi magát teljes értékű embernek.

Ami azt illeti, nekem is kijutott a "jóból" az elmúlt pár évben, nem vagyok túl szívbajos a kapcsolatokat illetően. Még csak nem is az van bennem, hogy jó lenne ennek a srácnak segíteni, hane,m tök jó vele, szeretem a logikáját, élvezem, hogy határozott...

Szerintetek merre tovább? Érdemes lenne nyomulni? Vagy hagyjam a fenébe?

2016. szept. 9. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Egy próbát mindenképp megér. :)
2016. szept. 9. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ő is dolgozik, él és boldogul, akkor miért lenne ez akadály? Szerintem vágjatok bele. Ez nem lehet gond. Ha meg esetleg egyébként nem passzoltok, úgyis kiderül. Nem kell emiatt másképp nézni rá, hiszen ugyanolyan mint bármelyik másik pasi.
2016. szept. 9. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akadály, de neki is akarni kell.
2016. szept. 9. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Hihetetlen, hogy egy srác ilyen magabiztos és határozott legyen, annak ellenére, hogy min ment keresztül, az itt lévő béna nyavajgók pedig megközelítőleg sem éltek át hasonlót, és mégis önbizalomhiányos nyafkák.

Szerintem a fontos tulajdonságok megvannak a srácban, próbáljátok meg nyugodtan:)

2016. szept. 9. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Lehetőleg ne szúrd ki a gumiját.
2016. szept. 9. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

5# Mekkora paraszt vagy b+!

Nehogy egyszer te is lebénulj! Mert ez bárkivel előfordulhat.Elég ha rosszkor vagy rossz helyen.

De meg is érdemelnéd tuskó! Egy cseppnyi empátia nem szorult beléd!

2016. szept. 9. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel őszintén szereted hajrá! :)
2016. szept. 9. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben adnék neki esélyt.
2016. szept. 9. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
En is adnek egy eselyt a dolognak!
2016. szept. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!