Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Máshogy beszéltek a barátnőite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshogy beszéltek a barátnőitekhez mint akikkel össze akartok jönni?

Figyelt kérdés

Helló!

20 éves vagyok és még nem volt barátnőm ez engem gondolhatod, hogy mennyire bánt... Van viszont sok baráti barátnőm. Szóval tökjól beszélgetek nőkkel, de nem értem, hogy hogyan kellene azt érzékeltetnem, hogy akarok tőlük valamit. Mert mindegyik barátot lát bennem.

Hogyan érzékeltetitek ezt?

Mások a témák? A gesztusok?

2010. ápr. 22. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Bokolj nekik:)Sok szerencset!!!
2010. ápr. 22. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Próbálom finoman randira hívni. A gesztusok pedig nálam maguktól jönnek. Próbálok kétértelmű dolgokat mondnai,és jobban dícsérni,de azt ajnálom,hogy inkább olyan csajjal ne kavarj,aki már régóta barátod. Próbálj ismerkedni! hajrá :D
2010. ápr. 22. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

én akivel összeakarok jönni, nyers, őszinte, kicsit bunkó vagyok és általában bejön.

20F

2010. ápr. 22. 14:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Őőő jól érzitek ezt ti? Bunkónak, nyersnek lenni?

Nem inkább izgalmasra gondoltok ti?

Tulajdonképpen egyre megy az előbbire képtelen lennék, utóbbit meg nem tudom, hogy hogy csináljam.

2010. ápr. 22. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

"Őőő jól érzitek ezt ti? Bunkónak, nyersnek lenni? "

bocs, de most neked nem volt soha barátnőd, nekem mindig is volt, vagy szexbarátnőm mint most, csak vágom mi kell a nőknek vagy elkezdesz férfiként viselkedni, vagy maradsz egy nyuszi, aki a nők barija lesz és nem több.

2010. ápr. 22. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem tapló akarok lenni, ne is vedd annak, de nekem az egész úgy jön le, hogy te ilyen nyálas, eminens, stréber, férfiatlan pali vagy, akinek a nők 99%-ban azt mondják, hogy "inkább legyünk barátok". Ezzel pedig te magad billented a "barátság" oldalára a mérleg nyelvét. Azért az idézőjel, mert én ebben a helyzetben erősnek tartom ezt a szót.

Amúgy meg nemtudom, nálad eddig hogy volt, ha én elmegyek "nőzni", vagy látok valakit, aki tetszik, és jó volna vele összejönni, akkor ott vagy minimális időn belül már elcsattan egy csók, vagy egyértelműen lepattint a csaj. Ezt úgy értem, hogy soha nem teltek el hetek, hónapok az ismerkedéssel, haverkodással :)

2010. ápr. 22. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Helló!

Ha kritikusan állok magamhoz akkor azt kell mondanom, hogy az ucsónak igaza van. Talán észhez térek.

De konstruktív ötleteknek örülnék.

2010. ápr. 22. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"bocs, de most neked nem volt soha barátnőd, nekem mindig is volt, vagy szexbarátnőm mint most, csak vágom mi kell a nőknek vagy elkezdesz férfiként viselkedni, vagy maradsz egy nyuszi, aki a nők barija lesz és nem több."

Fogalmam sincs, sok baromnál miért jár együtt a bunkóság és a férfiasság fogalma. Nekem például herótom van a bunkó pasiktól. A mostani barátomnak sem volt egyetlen bunkó megnyilvánulása felém (sőt a mai napig sincs) mégis 100°-ig férfi. Úgyhogy ez egy nagy f*szság, ne gondold, hogy ettől majd buknak rád a csajok (mármint bizonyos csajok biztos, tudod, az olyanok, akikből csak "szexbarátnők" lesznek). Nálad alapjában vannak gondok szerintem, de ennyi információ alapján nem tudok nagyon hasznos tanácsot adni neked.

2010. ápr. 23. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
jaj nehogy elkezdj bunko lenni!!!!! az neked amugyse menne igazan es nem is all jol! ezt felejtsd el. viszont legy hatarozott, ha tetszik egy lany mar az elejetol fogva tudd h mit akarsz. ne bizonytalankodj, ne vacilalj. a tulzott nyomulas elriasztja, ugyhogy probalj kedves, de egyertelmu lenni. flortolj vele, ne beszelj mas csajokrol (meg akkor sem ha csak baratok vagytok!!), az elejen ne beszelj vele a problemaidrol. apro erintesek semleges teruleteken, pl tedd a vallara,hatara a kezed mikozben mondasz valamit vagy elore engeded. amiko talalkoztok (nem legeloszor!) puszild meg. ha kozelebb kerultok es termeszetesen jon, oleld meg vagy karold at a vallat de ne kezdjetek el ugy andalogni, engedd el. bokolj sokat, de ne vidd tulzasba es legy oszinte, ne dicserd meg a frizurajat ha valojaban nem tetszik.
2010. ápr. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!