Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/hölgyek, ti hogy gondolnátok ezek után?
Egy hölggyel beszélgettem 1-2 hete, jól is alakult a dolog 1-2 napja olyan furcsa volt inkább mint kedves, állítása szerint másik srác miatt van rossz kedve, választ nem adott. Megkérdeztem, hogy a találkozónk áll-e még, azt mondta nem tudja. Én itt nem írtam többet és letöröltem mindenhonnan.
Szóval akkor szerintetek is jött egy jobb ló és inkább arra ült fel?
Ti a szó nélküli távozás után gondolnátok valamit?
Azt, hogy gyerekes vagy. Ezzel mit értél el? Őt kérdések között hagytad és nem tud veled beszélni, te meg ide írogatsz a választ keresve :D
Inkább beszéltél volna vele tovább, idővel kialakult volna minden.
Jóltetted, hogy letörölted.
Ha 1héten belül nem találkozik veled a hölgy,akivel beszélgetsz,azt hagyni kell.Nem szabad sokáig húzni.Pláne olyannal,aki egyértelműen nem tudja megmondani sem, hogy mikor ér rá például.
Oké, figyelek. Csak picit úgy jön le hogy majd ha egyszer összejön valakivel akkor a kapcsolatban is kibukik egy masik srác miatt? :D
Lehet én vagyok az ostoba...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!