Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a gond, ha minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, ha minimum ugyanannyit visszavárok egy nőtől ismerkedéskor, amennyit adok?

Figyelt kérdés

Az még teljesen rendben van, hogy nekem kell kezdeményezni, én keresem a társaságát először. De miután ez megtörtént, a kedves szavakra, erős célzásokra, nem kapok ugyanannyit vissza, hanem sokkal kevesebbet. Nekem kéne még koslatnom a lány után? Keresnem állandóan az ő társaságát? Szerintem igenis helyénvaló lenne, hogy legalább érezzem, hogy kíváncsi a társaságomra és ő is keressen engem, sőt, mondjuk pl ő is közölje felém a tetszését, mint ahogy én felé.

Ilyenkor mindig elbizonytalanodom, hogy lehet, hogy nem is jövök be neki, de már többször bebizonyosodott, néha utólag, néha már előzetesen látszott, hogy nem ez a helyzet, hanem elvárják, hogy még én menjek utánuk.

A mostani esetben is, nem viszonozza rendesen azt, amit már eddig is mondtam neki, de még elvárná, hogy még mindig én keressem? Nekem ez így nem működik.

Mással is ez van, ez a megszokott, vagy csak én fogok ki mindig ilyeneket?

Nem tudom eldönteni, hogy nem kedvel, vagy kedvel, csak zavarban van és nem mer megnyílni, vagy csak simán büszke és elvárja, hogy még én teperjek neki. Nagyon nem mindegy...

22

2016. aug. 29. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, nem tudom, hogy nekem szántad-e az utóbbi kommentet, de ha igen, akkor jelzem, hogy nálam nem az meríti ki a férfiasság kategóriát, ha azt várja a pasi, hogy majd én teperek utána.

Ez inkább az önbizalomhiányos fajta pasi.

Aki valóban férfi, az nem fél kezdeményezni és udvarolni, ha barátnőt szeretne - ez az én véleményem.

2016. aug. 30. 12:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem fél, csak lehet, hogy nem is akarja túlzásba vinni, ha nem látja vissza a szándékot, hanem szimplán letoj és foglalkozik inkább mással, aki ad is valamit, nem pedig csak elvár, és az még messze van a ribiségtől.
2016. aug. 30. 12:57
 13/13 baraklay válasza:

Minden boldog kapcsolat legfőbb alapja a kölcsönösség. Azzal lehet kiegyensúlyozni a különbségeket. Ha egy nő nem akarja viszonozni a gesztusaidat, csak játssza a hercegnőt, azt hagyd ott, éretlen egy komoly kapcsolathoz. Ha csak nem csinálja jól, de tesz érte, akkor idő, és türelem kell az összerázódáshoz. Ha minden rögtön tökéletes, akkor valamelyikőtök sokat hazudik, légy óvatos.

Aki azt akarja, hogy őt márpedig vadásszák le, és csaholják körbe, annak valószínűleg sok dugós kalandja lesz, de komoly kapcsolata egy sem.

2018. máj. 18. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!