Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány vajon tényleg megváltoztatná ezt a leszarom életérzést?
Lehetséges, hogy találsz egy olyan lányt - ez a szimpátián múlik csak. Ha meg kölcsönös a szimpátia, akkor lehet telitalálat a dolog.
Sok normális lány van azért a világon. Értem ezalatt, hogy nem ribik és normálisan gondolkodnak (a szókincsükből hiányzik az édi-bédi és társai, nem plázáznak, nem kérnek luxus dolgokat, nem felszínesek és nem hisztiznek).
Én ugyan ez vagyok, csak lányban...
Szerintem lehetséges, de egy biztos, hogy változnod kell. (a jó irányba)
add nekem a vagyonodat, én élvezni fogom, ha te már képtelen vagy rá.
Cserébe kapsz tőlem szegénységet, pénztelenséget. Meglátjuk mikor jössz oda sírva, hogy adjam vissza a pénzedet.
Jó, hogy más "jobban tudja", hogy mire van szükséged, mint saját magad. Szerintem neked igazából nem hiányzik senki, írtad, hogy meg van mindened, szóval minden rendben van.
Ne hallgass senkire, ha a magánéletedről van szó!:)
Kedves kérdező, kezet foghatunk. Én is így érzek.
A nő hiányát nem tudja pótolni semmiféle luxus meg miafszom.
Szerintem lehetséges, hogy egy lány majd megváltoztatja ezt a mindenbe sz*rsz érzésedet.
De ezt ne úgy képzeld el, hogy na majd akkor te keresel egyet magadnak... Hanem szerintem majd találsz egy lányt, akiről nem is gondolnád majd, hogy ő lesz az, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!