Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért tetszik jobban nektek egy vizipólós kidolgozatlan izomzata, mint egy testépítőé? Itt nem a versenyző testépítőkre kell gondolni, hanem egy hétköznapi emberre.
szerintem sok ember azt hiszi, hogy egy 'gyúrós' izomzat több idő, energia (=kevesebb idő jut a nőre), illetve nagyobb elvárásokat jelent. én pl nem gondolnám, hogy egy gyúrós pasinak akinek minden izma rendben van, kiszámolja az étkezéseit stb megfelelnék (hiába edzem többször egy héten és figyelek oda a kajámra)... persze, ha valaki profi szinten sportol az is sok időt elvesz, de valahogy mégis szabadabb érzést kelt, ha elképzelem egy vizilabdás, kosaras, focista stb életét.
mondjuk nekem mindkettő tetszik, de a mackós is, csak vékony ne legyen egy pasi. :D
Az átlag testépítőnek büdös a munka, kispórolja, inkább megveszi a jóféle Napót meg Stanazolt, és tolja szakmányba, aztán csodálkozik, hogy összemegy a pocse, meg tele lesz ragyával a feje, de sebaj, a kamuizomzat mindent megér!
Az meg hogy ki naturál, ki koxos, nemigen lehet profi vizsgálat nélkül eldönteni, de az elég sokat elárul, hogy mindenki tagadja aki koxol...gondolom valahol ők is érzik, hogy nagyon nem faja a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!