Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 fiú aki tetszik nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú aki tetszik nekem 20 éves és a tesómnak azt mondta hogy megvár míg felnövök mert 12 vok még! És még csak köszönünk egymásnak. Szal szeretnék vele megismerkedni de hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék vele megismerkedni!!!!
2008. szept. 30. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de aranyos :-)

...de inkább ne ismerkedj vele. Ő már sok olyat szeretne, amiről te még nem is hallottál, és nem is tudod neki megadni.

2008. szept. 30. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

20 éves fiúval? Sehogy.

12-13 éves fiúkra koncentrálj, ha egyátalán koncentrálni akarsz valakire.

2008. okt. 1. 04:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az még nem akkora nagy baj hogy pl megismerkedsz egy 20 éves fiuvalé de csak ugy mint barát szerintem inkább ne is számits többre mert csak csajódnál és ha a fiu is többet akarna tőled mint barátság akkor inkább elutasitsd mint elfogadd.szerintem is az a legjobb ha a 13éves fiukra koncentrálsz és hagyd a fenébe a nagyobbakat.majd leszel te is akkora és akkor keresd a 20éveseket:D
2008. okt. 1. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen még szerintem is sok a húsz év, lehet hogy nagyon szép lány vagy és azért mondta asrác hogy megvár, de hidd el hogy nem gondolta komolyan, az ennyi idős srácoknak eléggé mások az igényi, mind pl neked. Ők már jóval hamarabb többet akarnak mint a kézfogás meg puszi. És közös témátok sem nagyon lenne, még ha te értelmesebb is vagy a korodbelieknél. Szerintem tényleg keress fiatalabb srácokat.
2008. okt. 1. 11:58
 5/6 anonim válasza:
Én egy 23 éves fiú vagyok, de már a 18 éves lányokat is túl fiatalnak tartom magamhoz, nem tudok igazán velük elbeszélgetni. Tehát nem lehetetlen ez a kapcsolat, de szerintem keress egy hasonló korabeli fiút vagy egy max 5 évvel idősebbet. De te tudod, végülis a te életed.
2008. okt. 1. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi tanácsokat ugylessz hogy 12-13-14 éves fiukat keresek:D
2008. okt. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!