Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen felsőbb évesként hogy tudnék felszedni gólya
csajokat?
Figyelt kérdés
Egyetemen másod éves vagyok, a szaktársaim csajok kb. mind foglaltak és jó lenne valahogy megismerni új lányokat, biztos lesznek páran tavaly is kb fele-fele arányban voltunk fiúk, lányok. Közös órám nem lesz velük (tavaly kb. mindenkit órákon ismertem meg), gólyatáborról már lemaradtam szerintem. Ilyenek hogy a folyosón stb. odamenjek ismeretlenül stb. nem játszanak, ekkora császár azért nem vagyok :D
Máshogy hogyan lehetne, valami tipp?
2016. aug. 17. 21:24
1/9 anonim válasza:
beleszállsz a fészekbe
2016. aug. 17. 21:29
2/9 anonim válasza:
Csali békával?
2016. aug. 17. 21:30
3/9 anonim válasza:
Ilyen béna egyetemi izébizé kabátot hordj amin suli kezdőbetűje van jó nagy iniciálén, mint a filmekben a "menő arc" egyetemisták.
2016. aug. 17. 21:34
4/9 anonim válasza:
Járj el közösségekbe, egyetemi rendezvényekre, ott biztosan fogsz találni lányokat, még ha nem is egy szakra jártok. Vagy ha vannak az egyetemen barátaid, haverjaid, akkor kérd meg őket, hogy mutassanak be néhány csajnak. Amúgy nem tudom, milyen karra jársz, de a bolognai rendszernek "hála" elég sok helyen van olyan marhaság, hogy pl. elsőéves felvehet másod- vagy harmadéves tárgyakat, ha nincs előzetes követelményük, meg akár közös óráitok is lehetnek, amik nincsenek az adott félévhez kötve (mint pl. nekünk is volt a forrásismeret, topográfia, oklevélolvasás stb.), lehetnek szabadon felvehető tárgyak, amikre megint csak kb. mindenki beeshet.
2016. aug. 17. 21:36
5/9 anonim válasza:
Elárulom neked, hogy az semmit nem jelent, ha foglalt egy nő. Csak akkor, ha szerelmes is. Nem bíztatlak semmire, de hidd el, egy kapcsolatban lévő nőt sokkal könnyebb ám elcsábítani, mint egy szinglit, akiért még 30-an versenyben vannak rajta kívül.
2016. aug. 17. 21:54
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy első félévben mindenki kap egy összeállított órarendet, tehát nem mi döntjük el hogy milyen órákat veszünk fel és mikor, tehát ez adott. Ezért nem lesz velük közös órám, ezek a tárgyaim már meglettek.
Egyetemi rendezvény sajnos nincs sok, de a semminél több azokra elmegyek.
Foglalt csajokkal nem szórakozok, korábban volt már velük tapasztalatom és csak időpazarlás volt. Ha szép akkor így is úgy is van egy sor kérője, ilyen szempontból mindegy :D
Max akinek elég rossz már a kapcsolata, de még együtt van a pasijával mert nem akar egyedül lenni, őt talán el lehet
2016. aug. 17. 22:28
7/9 anonim válasza:
Ki mondta, hogy te kérd meg őt? Parancsolnod kell! :D
2016. aug. 17. 22:29
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, az előre elkészített órarendeknél milyen a mozgástér, de szerintem ilyen helyeken is meg szoktak hirdetni kötelezően választható tárgyakat, ahová évfolyamtól függően bárki mehet, de nyilván intézménye válogatja.
2016. aug. 17. 22:31
9/9 anonim válasza:
Hát igen, a gólyatábor lett volna a legjobb megoldás. Ha még tudsz, kérdezd meg, nem kell-e plusz segítség szervezésben. Amúgy meg egyetemi facebook stb. csoportokba érdemes még bejelentkezni, és felajánlani a segítséget (tételeket, jegyzeteket, másolt tankönyvet, ilyesmit)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!