Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főleg férfiakhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiakhoz szól a kérdésem. De nők is válaszolhatnak, ha ezzel kapcsolatban észrevételük, tapasztalatuk van. Miért, srácok? N

Figyelt kérdés

Miért zavar benneteket, ha a nő az idősebb a párkapcsolatban, nem pedig ti?

Nekem nem volt igaz még fiatalabb barátom, de sok akad, aki kinyilvánitja, mennyire bejövök neki, mennyire értelmes, szimpatikus vagyok, de ennyi. Vagy csak feltűnően néz folyamatosan, viszont még beszélgetést sem kezdeményez. Nem mintha elvárnám, vagy célom lenne egy fiatalabb férfi meghódítása, csak az okok érdekelnek.

Őszintén kifejtenétek a ti saját okotokat, hogy miért nem akartok idősebbel, csak fiatalabbal? Adott esetben max. + 5-8 év, nem több!

Gondolom akadnak olyanok, akiket nem zavar, de most azok véleménye érdekel, akiket igen.

Őszintén, milyen okoknál fogva?

/Példának: Nekem kb. 1 évcel ezelőtt csapta egy olyan srác a szelet, aki fiatalabb és foglalt is volt. Panaszkodott, hogy mennyi baj van a lánnyal, mert éretlen, nagyon sok mindent nem tud kezelni, neki kell irányítani stb. Bezzeg milyen jó lenne, ha olyan barátnője lenne, mint én, aki minden téren jól. Szép is, igazi társ is. Mégis mai napig azzal a lánnyal van, aki nem teszi mondhatni boldoggá. Nem arra akarok célozni, hogy jobb lennék, miért nem váltott. Csak a kérdés szempontjából. Inkább vele maradt, ha nem is a legjobb a kapcsolat, mintsem egy nála idősebbel, akire vágyna? Mármint gondolkodásmód meg egyebek miatt vágyna. De ez csak egy példa.!/

2016. aug. 13. 17:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 Nem annyinak, MÁSOK szerint. Nem mintha szeretnék fiatalabbnak kinézni vagy ilyesmi. Sminkelek, nőiesen öltözöm (nem kihívó) stb. De megfigyeltem, hogy 18-23 korú pasik ragadnák rám. Akadt 14-15 éves is. Durva... Persze vannak idősebb is. Engem csak a korkülönbség dolog érdekelt. Idegenek véleménye viszont nem érdekel, nem számít, mármint ami a külsőmet illeti. Maradjunk a kérdésnél.
2016. aug. 13. 20:09
 12/16 Noren1989 ***** válasza:

Akkor ne piszkáld kérlek, a válaszolókat. ;)

Az okok a fentiek, szerintem emellett még egyszerű fétisek is befigyelősek. A legtöbben 23+osak válaszoltunk, akik még egy komoly kapcsolatot is el tudunk képzelni, akár 35 éves nőkkel is. Viszont létezik az ún. "milf" jelenség, amire bizony vannak vevők. Elég sokan is.

2016. aug. 13. 20:16
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Igen, tudom. Oh, és nem a te dolgod, már bocs, hogy kinek mit írok.
2016. aug. 13. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:

1.A fiatalabb férfiak nem mernek kezdeményezni idősebb nőkkel, mondván úgyis elküldené őket.

2.Az idősebb férfiak meg fiatalabb nők után koslatnak.

Számomra a fiatalabb férfiak a vonzók, de már volt ilyen kapcsolatban részem és nem veszélytelen.A férfinak egy ideig imponál, hogy idősebb barátnője van, de aztán rájön, hogy mégis korabeli vagy sokkal fiatalabb kellene.Ez pláne akkor gáz, ha a nő családot tervezne.

2016. aug. 13. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
unalmasok a kérdéseid vénasszony. megkérdezed heti 3x tuti.
2016. aug. 14. 03:20
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Biztos hogy nem. Nem az én hibám, hogy bottal se nyúlnak hozzád. :D
2016. aug. 14. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!