Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23-25 éves férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-25 éves férfiak, nektek baj, ha a nő 2-3 évvel idősebb?

Figyelt kérdés
Korosztályotokból, fiatalabbakból válogattok vagy a pár évvel idősebb nők/lányok is bejönnek ÁLTALÁBAN?
2016. aug. 12. 21:08
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
65%

Kirívó esetben keltette csak fel a figyelmemet idősebb nő, eddig.

De egyre inkább kezdek bennük is hinni, remélve, hogy a személyiségük kiteljesedettebb, mint a 18-22éves lányoké.

26/F

2016. aug. 12. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Még nekem sem (29) bár a legtöbb pasi a nála fiatalabb lányokat szereti elsősorban.
2016. aug. 12. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar ha a személyisége megfog. Az első barátnőm is 4 évvel volt idősebb.

23/F

2016. aug. 12. 21:11
 4/13 Blade Bone ***** válasza:
77%
Őszíntén már az is zavar, ha kb velem egyidős, nem tudom miért. Persze ha fiatalos lenne, nem látszana annyinak és jól meglennénk, akkor lehetséges hogy nem zavarna. :)
2016. aug. 12. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, bár náluk már feltételezem, hogy masszívan a családalapításon törik a fejüket, én pedig 2-3 évig biztosan nem akarok gyereket, és akkor is biztosra akarok menni, hogy a megfelelő személlyel. Szóval én nem sietek vele, de lehet ők már igen, épp ezért nem keresgélek kifejezetten abban a korosztályban. Viszont ha épp úgy alakul, és nincs ez a probléma, akkor gond egy szál se.

24/F

2016. aug. 12. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Aranyosak, őszinték vagytok, köszönöm! :)

Akkor a valós helyzet:

Én vagyok a nő és kimondatlanul alakul(gat)(ott) valami, csak kiderült, hogy fiatalabb 2 évvel. És ez engem nagyon zavar: egyfelől, sosem volt fiatalabb "pasim", másfelől tartok attól, hogy őt is zavarja, ezért nem haladunk olyan gyorsan, mint az elején :D

2016. aug. 12. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
28 vagyok, de eddig csak idősebb barátnőim voltak, átlag 4-5 évvel. :D
2016. aug. 12. 21:58
 8/13 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem, hogy ha alakulgatott már amúgy is valami, akkor nem lesz gond, :) most lehet picit talán sokkolta ez őt, vagy téged, de amint hiányoljátok majd egymás társaságát, ez minden bizonnyal már nem fog számítani.
2016. aug. 12. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít semmit a kor igazándiból...
2016. aug. 12. 23:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Eljön majd az az idő mikor 10-15 évvel lesz fiatalabb a fiú :)
2016. aug. 13. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!