Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-25 éves férfiak, nektek baj, ha a nő 2-3 évvel idősebb?
Kirívó esetben keltette csak fel a figyelmemet idősebb nő, eddig.
De egyre inkább kezdek bennük is hinni, remélve, hogy a személyiségük kiteljesedettebb, mint a 18-22éves lányoké.
26/F
Engem nem zavar ha a személyisége megfog. Az első barátnőm is 4 évvel volt idősebb.
23/F
Nem feltétlenül, bár náluk már feltételezem, hogy masszívan a családalapításon törik a fejüket, én pedig 2-3 évig biztosan nem akarok gyereket, és akkor is biztosra akarok menni, hogy a megfelelő személlyel. Szóval én nem sietek vele, de lehet ők már igen, épp ezért nem keresgélek kifejezetten abban a korosztályban. Viszont ha épp úgy alakul, és nincs ez a probléma, akkor gond egy szál se.
24/F
Aranyosak, őszinték vagytok, köszönöm! :)
Akkor a valós helyzet:
Én vagyok a nő és kimondatlanul alakul(gat)(ott) valami, csak kiderült, hogy fiatalabb 2 évvel. És ez engem nagyon zavar: egyfelől, sosem volt fiatalabb "pasim", másfelől tartok attól, hogy őt is zavarja, ezért nem haladunk olyan gyorsan, mint az elején :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!