Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen temarol beszelhetnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen temarol beszelhetnek? (lent)

Figyelt kérdés

Ha peldaul elvinnem a lanyt randizni, akkor mikrol lehetne beszelni?

Ajdatok sok-sok peldat.

2010. ápr. 19. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Atya világ! Ha már beszélni se tudsz hagyd a fenébe a csajt! Szerintem beszéljetek a kihalt állatfajokról! XD
2010. ápr. 19. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még msnen csajozz, vagy ha bátorságot veszel, beszélgessetek, a rabbikról, akik Krisztus előtt a 4.században éltek, hogy milyen ételeket kedveltek. Ez tuti téma.
2010. ápr. 19. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
utólsó válasz nagyon nagy :D
2010. ápr. 19. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ezen parázok mindig..de feleslegesen :D kérdezgesd hogy mit szeret csinálni,háziállatról,zene és még százmillió dolog van de jön magától mindig.add önmagad. bókolj neki. Én vicces sztorikat is szoktam mesélni magamról mert hát van egy pár,ez nagyrészt bejön..[=
2010. ápr. 19. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
hát figyu jön ami jön. kérdez amit akarsz csak tudd hol a határ :) de hajrá és azért hagyd szóhoz jutni őt is :D 13/F
2010. ápr. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!