Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tényleg lehet ismerkedni? Pl. Volt már lány, aki rátok írt és valóban összejöttetek? Esetleg akire te írtál rá?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 12:25
11/17 A kérdező kommentje:
Na, ez durva. Én Csak Szeged környéki lányokat fogok ki folyton.
Lehet, hogy kéne egy közös nyilvántartást vezetni egy kérdés alatt az összes csajról, akit megismertünk.
Valaki megcsinálja?
Nick:
Kor:
Nem:
Lakhely:
Kategória: 10/
Felszereltség:
Skillek:
2016. aug. 11. 14:18
12/17 anonim válasza:
Én megcsinálnám, csak ha megtalálják, nem hiszem, hogy örülnének, hogy engedély nélkül kirakom őket ide.
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem itt kéne tartani :)
Valami külön fórum oldalon.
2016. aug. 11. 15:47
14/17 anonim válasza:
Volt ráírás oda-vissza, de semmiből nem lett semmi. Olyan lányok vannak itt, hogy már egyáltalán nincs is kedvem beszélni egyikkel sem.
15/17 anonim válasza:
#14: Ezzel én is így vagyok. Az már csak hab a tortán, hogy az ország másik végében vannak.
16/17 anonim válasza:
nekem összejött. de az még jó idő volt, akkor lehetett kiírni olyan kérdéseket, hogy "lányok, van kedve valakinek beszélgetni?"
oda válaszolt egyikhez, én meg írtam neki, elbeszélgettünk többször is... aztán később ugyanott nyaraltunk, így sikerült összejönnünk. de távkapcsolat, 220 km.
17/17 anonim válasza:
Igen lehet itt ismerkedni.. Én írtam rá egy vicces kérdést tetem fel neki és azóta minden nap beszélünk facebookon de csak barátok vagyunk😵😂 és ő budapesti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!