Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » írjak neki vagy ne? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

írjak neki vagy ne? Szerintetek?

Figyelt kérdés

van egy srác aki tetszik meg azthiszem szeretem iss:D

de ő nem akar kapcsoltatot mert messze vagyunk egymástól de lassan 1 éve ismerjük egymást.

de attól szerintetek írjak neki hogy szeretem?

vagy inkább ne??

2010. ápr. 18. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:

szavazás?

hát jó, akkor ne írj neki.

2010. ápr. 18. 23:34
 2/10 A kérdező kommentje:
:S:S
2010. ápr. 18. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,azt ne erőltessük!Ha Ő nem akarja a kapcsolatot,akkor inkább ne írj Neki szerintem.Egyrészt,mert ezzel megalázkodsz előtte,másrészt,mert így úgy fogja érezni,hogy rá tukmálod magad.
2010. ápr. 18. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

"azthiszem szereted iss"

veszett ügy

2010. ápr. 19. 00:00
 5/10 Andrewka ***** válasza:

Hány éves vagy? 13?

Szerintem a srácok többségének ez a halála, ha egy ismerős, barát csaj ír neki egy smst h bocs de én szerelmes vagyok. Akkor már inkább személyesen.

2010. ápr. 19. 09:05
 6/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok és nem 13... ezt jólbenézted kiscsillag...
2010. ápr. 19. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne írj neki. Az összes pasi elszáll magától, ha megtudja, hogy szereti őt a csaj, főleg, ha ő nem is szeret téged viszont. Mert gondolom, hogy annyira nem lehet oda érted, ha nem akar nagyon semmit. Ha szeretne, a távolság nem lenne akadály; gondolj csak bele, neked sem lenne az! Attól meg hogy megírod neki, nem fog ő is beléd szeretni, max amit fent írtam, hogy elszáll magától és még inkább nem leszel neki érdekes, mert úgy gondolja, hogy nem kell már semmit tenni érted.
2010. ápr. 19. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne írj neki, ne alázkodj meg
2010. ápr. 19. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
figyu dönts ahogy érzed ezt nem tudjuk eldönteni helyeted :S <-(nem parasztságból írom) de ha télleg szereted akkor írd meg neki aztán lesz ami lesz tom h nehéz :S de én szurkolok neked :) 13/F
2010. ápr. 21. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
elözö vok. mért lenne ez megalázkodás?? azért mert kibontakozik 1 pasinak? :S nem értem de mind1. szntem ahogy érzed :)
2010. ápr. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!