Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy nő visszautasítja a csókot, akkor megutáljátok?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki meg akart csókolni, de a körülmények miatt finoman vissza kellett, hogy utasítsam. Azóta mintha kerülne. Vajon megutálhatott?2016. aug. 7. 20:09
1/10 anonim válasza:
Dehogy, csak azt hiszi nincs esélye nálad és így udvariasan továbbállt. Mindenki más is hasonlóan tenne szerintem.
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárki "megutálja" ilyenkor a lányt, de nem hiszem, hogy túl sok kedve lesz újra próbálkozni, sőt akár találkozni később újra.
3/10 anonim válasza:
Én sem utálnálak meg, de többet valószínűleg nem beszélnék veled, leginkább a szégyen miatt.
4/10 Noren1989 válasza:
Hát...utálni nem utálhatott meg, dehogy többet se fog próbálkozni, az fix.
26/F
6/10 anonim válasza:
Enyhe megalázottság mellett inkább a reménytelenség és az "ennek nem sok értelme van" lehetett nála is a domináns
7/10 anonim válasza:
Nem utálom meg a csajt, inkább magamat. Összekucorodok és megkeseredek.
9/10 anonim válasza:
Nem.
Inkább úgy érzem hogy én vagyok a szar, amiért nem akarta hogy megcsókoljam és ezért hagyom őt a pi csába ezután örökre. Nem őt utálom, hanem akkor már inkább magamat.
26/F
10/10 anonim válasza:
Nem, dehogy... :)
Bennem ez úgy zajlik, hogy a negatív tapasztalat, amit szerzek, egy kicsit megbolygatja addig zavartalanul csillogó lelkem patakját, ami egy érzékletes, halk "Hülye kurvä" mondatban tör a felszínre... :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!