Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi kulonbseg a no javara? Mi a velemenyetek? Ismertek ilyen kapcsolatot?
Mukodik egyaltalan az ilyen?
Az en meglatasom az, hogy egy ferfi nem birja elviselni, ha a parja tehetosebb.
Nem orokolt penz.
Altalaban forditva szokott kinezni az ilyen: tehetos ferfi- atlagos kerestu no. A masik felallas mukodhet?
A 2 féltől függ, hogy működik e a dolog. Ha akármelyik felet zavarja a dolog, akkor nem fog működni, mert sokszor kifognak lyukadni ehhez és frusztrált lesz a kapcsolat. Ha nem zavarja őket, akkor boldogan éldegélhetnek, ha más gond sincs.
"Az en meglatasom az, hogy egy ferfi nem birja elviselni, ha a parja tehetosebb. "
Ezt a szöveget hagyjuk. Kb. havonta van 1-2 ilyen kérdés, ami ezt a témát járja körbe és sorban írja néhány nő, hogy ez bizony így van. A megoldás egyszerű: Nem kell egy suttyó parasztot választani. Egy normális hapsit nem érdekel a dolog.
Amit még tapasztaltam, hogy utólag elég sok nő takarózik ezzel a szöveggel. A külső felek is látták, hogy jó pár probléma van a kapcsolatban és csak a jéghegy csúcsa volt a pénzügyi különbség, de a felelősséghárítás könnyebb. Elvégre jobb azt hangoztatni, hogy a pasi frusztrált bunkó volt a pénz miatt, mint azt, hogy az illető nő rossz párt választott, rosszul mérte fel a másik fél tulajdonságait.
Ismerek olyan párokat, ahol a nő többet keres és semmi problémájuk. Néhányan már össze is költöztek és több éve együtt élnek. Én is jártam olyan lánnyal, aki nagyon okos volt, jó szakmát szerzett és még fővárosi viszonylatban is jól keresett, de semmi problémát nem okozott. Pedig egyetemistaként állandó keresetem sincs. Igazából nem is értem, miért kellett volna frusztrálnia a dolognak.
Kérdés, hogy a keresete mellé a nő, nő tud-e maradni, vagyis ezt olyan módon éri el, hogy szimplán csak a szakmája miatt keres ennyit.
Nekem volt egy párom, rendszergazda volt, kis szerény, csendes lány, de végül nagyon utálta már a szakmáját, szeretett volna egy igazi nőcis munkát(virágkötészet, stb.)
ismertem olyan párt ahol a férfinek egy ideig még munkája sem volt...hát a szex egyáltalán nem működött, mert lelkileg eléggé rosszul esett a srácnak, hogy a nő jól keres és ő tartja el mellé...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!