Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy lánnyal ha nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy lánnyal ha nagy orra van?

Figyelt kérdés
én lennék az, annyira tudom hogy nem lehetek csúnya, mivel már volt komolyabb kapcsolatom meg odajönnek a fiúk, amúgy minden rendben van velem szerintem, de ez az orr vmi nagyon nem szép :( voltam konzultáción, s nagyon drága lenne a műtét, évek múlva tudnám megműttetni.
2016. aug. 4. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Ha már jártak veled és tetszel másoknak, akkor miért ne járna veled valaki?

Amúgy engem sem zavarna, ha az összhatás jó. Ne műttesd meg légyszíves.

2016. aug. 4. 21:59
 12/19 A kérdező kommentje:

azért mert ha van egy úgymond testi fogyatékosságod, amit évek múlva se tudsz elfogadni, akkor az folyamatosan önbizalomhiányt kelt benned, nem hiába mentem dokihoz

de köszi a választ :)

2016. aug. 4. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, és nem is rosszindulatból írom, de akkor nem lenne egyszerűbb az önbizalomhiányodat és a "testképzavarodat" kezelni? Ha pl. nem tudod elfogadni magad, akkor egy jó pszichológus segíthet neked ebben.
2016. aug. 4. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem.

De nem azért, mert nagy az orra. Az utolsó két barátnőmnek is elég karakteres orra volt (aka nagy).

Inkább azért, mert olyan nővel szeretek járni, aki megbékélt magával, ami ellen nem tud tenni, azt elfogadja, ami ellen tud tenni, az ellen tesz, nem pedig nyafog, hogy jaj nincs erőm/időm/pénzem változtatni.

2016. aug. 4. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Járnék. Igazából eléggé jelentéktelen szempont a dolog, de már láttam szép lányokat nagy orral. A tiéd mekkora? Lehet, hogy túlreagálod a dolgot.
2016. aug. 4. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Tudod mit mondanak a nagy orrú lányokról?

Fergetegesek az ágyban :D

2016. aug. 4. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
ha nem akad be folyton valamibe és nem lóg akkor nincs baj.privibe küldjél egy fotót az orrodról,lássam mekkora.
2016. aug. 5. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is oldalról nagyobbacska és görbe,utálom,de így is minden ujjamra akad pasi.Nemis akármilyenek.Sokan pedig kimondottan hangsúlyozzák,hogy milyen szép az arcom.De az orromat így is nagyon nehéz elfogadnom,megértem,mit érzel :/

Nem tudom neked milyen a testalkatod,de nálam elég sokat kompenzál:vékony,formás alakom van,ami mellett szerintem senkit nem érdekel,hogy az orrom nem tökéletes :D Ha ehhez jó belső tulajdonságaid is társulnak,akkor nyugi.Bár ezt könnyű mondani,ha tehetném,én is megműttetném az orrom...

20L

2016. aug. 7. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Azt még hozzátenném,hogy próbáld meg trükkökkel elterelni a figyelmet róla,pl sminkkel a szemeidet hangsúlyozd vagy a szádat és ne legyen vékony a szemöldököd! Én most csináltattam szemöldöktetoválást és nagyon szépen elvonja a figyelmet :) Ilyenre gondolok:

[link]

2016. aug. 7. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!