Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a srác csak messziről néz?
Figyelt kérdés
Köszönő viszonyban vagyunk, nekem nagyon bejön, messziről ő is nézni szokott, de amikor közelebb vagyunk, pl köszönéskor, oldalra néz és úgy köszön, szóval nem néz rám. Ez mit jelent??2010. ápr. 17. 22:18
1/9 anonim válasza:
Távolra jobban lát, el kell menni optikushoz.
2/9 anonim válasza:
Mi az az oldalra nézés? Merre van az az oldalra nézés?
4/9 A kérdező kommentje:
jobbra vagy balra, de nem a szemembe:D
2010. ápr. 17. 22:24
5/9 anonim válasza:
2. hozzászóló vagyok.
Igazából, ez nem jelent akkor szerintem semmit. Ha valaki bejön akkor én a szemébe nézek, de lehet, hogy szégyenlős. Ne bámuld folyamatosan. Csak egy-egy pillanatra nézz rá.
Sajnos jobb tanácsot nem tudok adni.
6/9 A kérdező kommentje:
:/ Köszi
2010. ápr. 17. 22:34
8/9 anonim válasza:
tetszel neki, de zavarban van, ezért nem néz rád
9/9 A kérdező kommentje:
:D nem vagyok büdös:D az utolsó válaszolónak jó lenne ha igaza lenne...
2010. ápr. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!