Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy szép nő meghódítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy szép nő meghódításához?

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne legyetek ennyire rosszindulatúak!!! :)

Nyilván vannak "ilyen" szép lányok is. DE! Szerintem egy szép lányhoz -abban igazuk van a többieknek- hogy kell egy helyes pofi (legalábbis legtöbbször), bár ezt lehet, hogy lehet kompenzálni egy kigyúrt testtel ;) Nem, de most komolyan! Szerintem nem minden szép lány csak a gazdag pasikra hajt. Tudom, hogy vannak olyanok, akiket mondjuk jobban érdekel, hogy NE csak a külseje legyen az, ami megfogja a fiút. (Sokszor tényleg nehéz) Van olyan, amelyik igényli a beszélgetést. (bár ez tényleg nem az a szép lány kategória, amit előttem írtak!)

Egyébként ugyanaz, mint a többi lányhoz: kedvesség, figyelem, stb...

A baj csak az, hogy ők sokkal nagyobb választékból választanak, mint mondjuk az "átlag".

2016. júl. 28. 21:57
 12/21 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy 5-ös pontjai közül a 3. és 4. megvan.

A rokonságom viszont botrányos, de gond nélkül letagadom őket!

2016. júl. 28. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem intelligenciával és némi humorérzékkel többször is sikerült.
2016. júl. 28. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:

A családot és a rokonságot az egyetlen dolog amit az ember nem választhat meg saját magának. Ha valaki ezért itél el és nem fogad el akkor ott gond van.

Az már mas dolog ha egy férfit az anyuci apuci vezeti orránal fogva vagy áskálodnak a barátnővel nem fogadja el egy nő.

Én nem tartom magam ronda nőnek és sikeresnek tartom magam tehat nincs szüksegem mas pénzére!

Amit én tartok vonzónak:

-Legyen sikeres abban amit csinál (mindegy hogy orvos vagy villanyszerelő)

-Ne a családjátol vagy a barátaitol függjön és ne legyen befolyásolhato, szabad értelmes döntésekkel rendelkezzen.

-Legyen hajlando elmenni étterembe moziba legalabb 1 héten egyszer, tehat ne legyen szarevő zsugori szanjon időt és pénzt szorakozásra (mindenki fizeti a maga részét ugy értem mielőtt letamadnanak).

-Eltudjak vele beszélgetni ne csak a földet nezze ha beszelgetesre kerül a sor és ne legyen fapofa akivel meg viccelni se lehet.

-Mellesleg mi nők nagyon szeretjük ha lájuk az igyekezetet ha egy férfi elszeretne hóditani és nem adja fel könnyen :)

Nem nehez elvarazsolni egy szép nőt mindenki ugyanarra vágyik. Nem kell gazdagnak lenni és izmosnak se de munkanélkülinek és igénytelen kinézetűnek sem.

2016. júl. 28. 23:23
 15/21 A kérdező kommentje:

14-es

Komolyan ennyi volna?

Ezeket nem nehéz teljesítenem.

Szóval mehetek a csinos, szép nőkre bátran?

2016. júl. 28. 23:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Érdekelne,hogy nettó 350 ezerhez milyen hatalom társul,kedves 5-ös :) Kèrdező: Először is legyen sok pénzed. Ha van sok pénzed,van hatalmad. Ha van hatalmad,van szép nőd is :)
2016. júl. 28. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem minden szép nő segghülye és más pénzére van rászorulva.

Van sok szép és egyszerűbb lány akik tanulnak, mert van eszük rá nemcsak a kefélésre meg a szolizásra és saját erőböl megkeresik ugyanugy a netto 300 ezer vagy afeletti összeget így nincsenek raszorulva ezaltal masokra!

Az hogy ti nektek csak a kiélt fejű, szétműtött szőke pothajas nők számitanak a szép nőknek, és őket veszitek alapul a ti hibátok.

2016. júl. 28. 23:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Sok sok sok pénz.
2016. júl. 29. 07:49
 19/21 A kérdező kommentje:

17-es

Én megértem a kifakadásodat, de őszintén hiszem, hogy túlzol.

Nem ismered egyikünk szépségideálját sem, de az enyém nagyon távol áll a műtött, szolis, póthajas nőtől.

A szép szemű vörösöket szeretem széles csípővel és szép bőrrel.

2016. júl. 29. 13:29
 20/21 anonim ***** válasza:
jó külső semmi más.
2016. júl. 30. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!