Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az okos, sikeres, keresett diplomás állásal rendelkez ő személyek egy randinál mennyire veszik figyelembe ugyanezeket a tényezőket?
Figyelt kérdés
Pl, hogy ha valaki egy orvos, vagy jól kereső mérnök,akkor mennyit számít, ha a másik fél kevésbé volt sikeres az életben, és kevesebb tudást igénylő munkája van?2016. júl. 28. 20:34
11/11 anonim válasza:
Én is diplomás ember vagyok, de nekem ez kevésbé számít. Legyen értelmes, nyitott új dolgokra, nézőpontokra, lehessen vele komolyan beszélgetni mindenről, de poénkodni is. Legyen társam mindenben, és én is neki. Most, hogy ez a személy egy gyorsbüfében dolgozik, vagy irodai asszisztensnő, édesmindegy. Nem az állás és a pénz teszi az embert, hanem a mentalitása, lelkülete, gondolkodásmódja, érzésvilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!