Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy nalam novel es a gyereke nyitott rank. Szerintetek hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Lefekudtem egy nalam 7evvel idosebb novel a lakasan,van neki egy 5eves gyereke aki rank nyitott. Nagyon kellemetlen volt,de szerintetek ezekutan ,hogy kene viszonyulnom a dologhoz? A gyerekenek nem mutatott be addig,hiszen csak szexelni,randizgatni szoktunk...2016. júl. 28. 16:09
11/14 Titusztitusz válasza:
Csinálj úgy,mintha semmi sem történt volna...Ez esetben valszeg a gyerek hamar elfelejti a dolgot,de ha NEKIÁLLTOK MAGYARÁZKODNI,akkor az már "tényleg gyanús lesz" a gyereknek,és mély nyomot fog hagyni benne az eset...
12/14 anonim válasza:
Egy öt éves gyerek még fel sem fogja, hogy mit látott. Ne foglalkozz vele, ha kérdez valamit, akkor anya majd lerendezi.
13/14 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned ez nem neked kellemetlen.
Az anyjának lehetne annyi tartása és esze, hogy a szexkapcsolatait ne a gyereke előtt tartsa fent. Oké megértem, hogy szüksége van kikapcsolódásra ezzel nincs is gond, de legalabb passzolna le a nagyszülőkhöz vagy valahova néha napján ha kikapcsolodasra vágyik de ne a gyerek szeme láttára csinálna átjáróházat a lakásból, mert az a gyerek hiába 5 éves tudja nagyon jol hogy az anyját használgatni járnak oda hozzájuk bizonyos férfiak, és később kifog hatni a kus lelkivilágára.
14/14 anonim válasza:
miért érdekes, hogy mennyivel idősebb nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!