Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 randi után milyen szöveg egy pasi szájából a nem való nekem komoly kapcsolat (szomorújel)?
#6-osnak nagyon igaza van és teljesen átérzem a helyzetet. Naponta kerülnek ki olyan kérdések, amik durván néznek ki a felnőtt kategóriában.
Mindenki máshogy gondolkodik? Ha azt mondom, hogy palacsinta, akkor mire gondolsz? Palacsintára. Na, ennyire gondolkodik az emberek többsége máshogy. A máshogy gondolkodás nem azt jelenti, hogy minden egyes gondolatunk és tettünk mérföldekre van a mellettünk lévőtől. A legtöbb ember egyszerű sablonokból épül fel és kész. Attól, hogy te egy ilyen egyszerű helyzetet nem ismersz fel és nem tudsz értelmezni, mások még képesek rá.
De leírhatjuk még páran: Szexet akart. Ha minden barátnőjét megcsalta és ezt közölte, akkor meg főleg.
Hát, azokkal nem csak szexet akart. Mit nem értesz ezen? Nem te vagy, akivel tervez. Maximum dugásra vagy jó. Ennyi. Tényleg felnőtt vagy? Ha igen, nem itt kérdezősködnél, hanem értetted volna, mit akar mondani. Nem kéne a szádba rágni az értelmét.
Ő nem akar komoly kapcsolatot, te meg azt akarsz. Nem ugyanazt akarjátok, nem lesz ebből semmi se. Lépj tovább. Filozofálni ezen meg analizálni fölösleges. A helyzet attól nem fog megváltozni.
Szerintem akarta ő, de aztán valahogy mégsem kattantak a helyére a dolgok. Ne keseredj el és ne utáld. Egyszerűen nem vagytok egymáshozvalók. Most csórika mit mondjon? Figyelj, próbálkoztam, de egyszerűen nem tudom veled elképzelni mégsem? Akkor meg azon akadsz ki, hogy mi baj van veled. Így a legegyszerűbb, hogy azt mondja kapcsolat nem kell neki.
Holott hát ez nem igaz, mert VELED nem való neki a komoly kapcsolat. Majd jön neki valaki más, akivel meg akar kapcsolatot. Mindenki csak addig mondja, hogy neki nem kell kapcsolat, míg nem jön egy olyan jelölt, aki ideális és egy hullámhosszon vannak minden szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!