Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk vagyok mit mondjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk vagyok mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Az első mosolyig mindig eljutok vissza is mosolyognak ezt persze zöld útnak tekintem de valahogy nem tudom leszólítani nem tudom mit mondjak neki.

Hogyan szólítsam meg? pl a metrón

19/f

2010. ápr. 17. 08:57
 1/4 anonim válasza:
Pl.: Szia, jegyed, bérleted van-e?
2010. ápr. 17. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a szót nem nézek ki egy bkv ellenőrnek:) Menjek utánna ha leszáll bökdössem meg a vállát ..de mit mondjak neki?
2010. ápr. 17. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
"Szia! hiszel abban, hogy van szerelem első látásra, vagy sétáljak el előtted mégegyszer?"
2010. ápr. 17. 13:13
 4/4 anonim válasza:

Köszönj, az mindig bejön.:D Komolyra fordítva egy jól elsütött poén szerintem sosem rossz, de nálam az is előfordul, hogy megnézem, van-e rajta valami "érdekes" (pl. különlegesebb nyaklánc, karkötő, táska, akármi), és affelől érdeklődöm. Kis szerencsével ezzel elindul egy beszélgetés, amit aztán könnyű folytatni, + róla is megtudsz pár dolgot.

Csajozós dumát viszont nem szoktam használni, mert úgyis az összeset hallotta már.:)

2010. ápr. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!