Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mitől vonzó nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mitől vonzó nektek egy vizipólós srác? Mitől extrább mint egy focista, vagy testépítő?

Figyelt kérdés
Itt nem a lrofikra gondolok, hanem leginkább a 16-22 éves Makk Marcikra, akiknek nagyobb az arca mint egy válogatott focistának....
2016. júl. 25. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Attól még nem fog változni az ízlésem, hogy lepontoztok. Nekem az esztétikus, arányos testalkat tetszik, a szélsőségesség nem, ezen kívül kell az is, hogy egymással összhangban legyünk. Én is rendszeresen mozgok.
2016. júl. 25. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Én imádom nézni a focisták fenekét. *-*
2016. júl. 25. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

A vízipólosoknak semmi közük az adonisz- indexhez,ami a tökéletes férfi testkompozíciót hivatott jellemezni.. a váll ès a derék körméret aránya 1,618, valamint a derékméret a testmagasság 45%-a. De hogy illusztráljam:

Tökéletes arányok naturálban

[link]

Tökéletes arányok via kox

[link]

Vízipólos "mackók"

[link]

Lehet nézni a különbségeket :))))

2016. júl. 25. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó:

DE A NŐKNEK NEM TETSZIK A TESTÉPÍTŐ ALKAT!

most lehet, hogy tökéletes meg sok benne a munka, de nem kéne. A vízilabdások emberien néznek ki, de sportosak ennyi.

2016. júl. 25. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Kár, hogy komolyabb izomtömeget nem is lehet elérni nagyon naturálban, tehát fölösleges a nők rinyálása. A vízipólós srácoknak meg sima átlagos alkata van. Ennyi.
2016. júl. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!