Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfinek különleges vagyok és komolyan gondolja velem?
Randiztunk. Állítása szerint nagyon tetszem neki és sokkal normálisabb vagyok, mint az átlag. Viszont ő nagy nőcsábász, odavannak érte a csajok, tehát lehet, sokaknak mondja ezt. Honnan tudhatom mégis, hogy nem egy vagyok neki, hanem az egy?
Igazából én a tettek híve vagyok, tehát felőlem mondhatja azt is, hogy én vagyok a legszebb nő, de ha nem érezteti velem, akkor egyszerűen nem hiszem el, hogy így gondolja. Most így randi után is írogatja, hogy ilyen szép vagyok, olyan szép vagyok, de egyébként nem ír sokat, nem is túl érdeklődő. Úgy érzem, mintha egy sablont nyomatna.
Honnan tudhatom, hogy számára mégis én vagyok az egyetlen? Illetve másik esetben: mik a jelei annak, ha rajtam kívül más nőkkel is kavar?
A női megérzésem valahogy azt súgja, hogy nem kéne nagyon belebonyolódnom, mert pofára fogok esni. És érzem, hogy valamiért nem korrekt velem.
Köszönöm a segítő válaszokat, esetleg tapasztalatokat! :)
Hmm, nem tudom, de nekem valahogy nincs tul jo tapasztalatom a ''kulonleges vagy'', ''te egyaltalan nem vagy olyan, mint a tobbi lany'' es rarsai dumaval...
Ezekbol a bokokbol altalaban sosem sult ki semmi jo. En is a tettek embere vagyok, mondani mindent lehet, inkabb ereztesse...
Adj a sracnak egy eselyt, de ne eld bele magad a dolgokba es ne is tapadj ra.
Az erdeklodes hianya is erdekes. Nagyon sok oka lehet... Ugyis kiderul, ne gorcsolj ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!