Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mitől férfias egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől férfias egy férfi?

Figyelt kérdés
Izomzat ? Arszőrzet ? Öltözködés ? Kinek mitől ? Várom a válaszokat.
2016. júl. 23. 18:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem tudom, hogy mitől férfias, de abban biztos vagyok, hogy a kocsikulcs férfiassá tesz (na persze nem holmi suzukira kell gondolni)...

Aztán ugye ha nyaralni tudod vinni az is nagyon férfias, és igazából ha egy csomó "romantikus" dologra képes vagy, mint wellness hétvége, éttermi vacsorák, etc, akkor nagyon férfias vagy, még akkor is, ha ezekhez valójában csak pénz kell, és nem férfias megjelenés, stílus, öltözet, arcszőrzet...

2016. júl. 23. 19:21
 12/22 anonim ***** válasza:
7%

attól lesz vonzó, ha sokoldalú. nyitott, barátságos. önállóan gondolkodik. okos. vékony. az is jó, ha magas. aktív.

a másik része, ahogy rám néz. ahogy érdeklődik. szívesen reagálunk egymás mondanivalójára, mert érdekes. nem ítélkezik.

megelőzendő a rosszindulatot: többnyire ilyen barátaim voltak. most is.

2016. júl. 23. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

" 3# És te ugyan mi lehetsz? Egy elhanyagolt nyugger feleség, vagy egy ronda pasi, aki életében még nem volt jó nővel? Pff..."

Nem talált.:) De egy ilyen p_csával nem jönnék össze semmi pénzért.

2016. júl. 23. 19:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem kellenél, még tamponnak sem, hidd el.
2016. júl. 23. 19:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsém van.
2016. júl. 23. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Elsősorban attól, hogy képes felelősséget vállalni és ha a helyzet megköveteli, akkor komoly tud lenni.

Nekem spec nem kell, hogy legyen izomzata, lehet izom nélküli is, csak fel tudjon emelni egy teli ládát, ha szükségem van segítségre.

Arcszőrzet ő dolga, bár jobban szeretem, ha fiatalosan néz ki.

Öltözködésben legyen tiszta, ápolt, igényes, és érezze jól magát a ruhájában.

2016. júl. 23. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:

mire kaptam a lepontozást?

16

2016. júl. 23. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
azaz 12, bocsi.
2016. júl. 23. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
És én vajon miért vagyok h.lye pica ?
2016. júl. 23. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te igazi nőnek érzed magad mellette.

De egyébként sajnos ez is, mint minden elég relatív. Az előző állítás viszont talán általánosítható. Legalábbis én így gondolom. Ehez jön még hozzá ilyen sok baromság, ami már tényleg egyéni és értékrendtől függően nagyon változó.

2016. júl. 23. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!