Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogyan csináljam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan csináljam? Mivel hívjam fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Nah szóval van egy fiú akibe nagyon beleszerettem,de szerintem hiába mert nem vagyok szép...De róla is mindenki azt mondja hogy nem helyes...sőt

Most mit csináljak hogyan hívjam fel magamra a figyelmét??És hogyan közeledjek felé??

2010. ápr. 16. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Először is,miért gondolod,hogy nem vagy szép?Ezek szerint önbizalmad sincs?Pedig ez elengedhetetlen a fiúzáshoz.Tudom,aki tényleg csúnyának látja magát annak nagyon nehéz,de meg kell tenni:állj a tökör elé és nézd végig magad alaposan.Keress olyan részeket,amiket nem szeretsz és olyanokat amiket szeretsz magadon.Találd meg magadon a szépet,és emeld ki.Ami viszont nem tetszik,takard el.Minden nap állj a tükör elé és mosolyogj magadra,mondd el 5x,hogy "Szép vagyok,helyes vagyok,van önbizalmam". Eleinte lehet,hogy csak mondod,de ahogy egyre többször mondott el is hiszed majd!;)

Próbálj meg szemezni a sráccal,mosolyogj rá.Ha tetszel neki veszi a lapot.De ha az előbbi gyakorlat után bátrabb leszel,akár oda is mehetsz köszönhesz neki,megkérdezheted,hogy van stb. A többi már jön magától:)

Ha van kérdésed írj priviben nyugodtan.

Amúgy hány éves vagy?

15/L

2010. ápr. 16. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:
júhj nagyon köszönöm remélem hogy vebálik amúgy 14
2010. ápr. 16. 15:02
 3/8 A kérdező kommentje:
*beválik
2010. ápr. 16. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok sikert!Drukkolok;)

előző voltam.

2010. ápr. 16. 15:06
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi nagyon rendi vagy:D:D
2010. ápr. 16. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele szemezni,és ha rámosolyogsz,az sok önbizalmat hoz a fiúknak.
2010. ápr. 16. 15:32
 7/8 A kérdező kommentje:
köcce
2010. ápr. 16. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:
amúgy ezt honnan veszed??
2010. ápr. 16. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!