Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt jutottatok el a megismerkedésetektől odáig, hogy kijelentsétek, h egy pár vagytok?
És a korotokat is megtudhatom?
Az az igazság h már 1,5 éve ismerjük egymást, és ebből fél éve "nyúzzuk" egymást. Nem tudom, hogy ez még normálisnak mondható-e vagy inkább tegyek le róla hogy ebből még lesz valami.
Nem volt köztünk még sem csók, sem szex, sem együtt alvás. Az már szóba került, hogy meg kellene próbáljuk együtt, de ő egyenlőre nem akar belevágni egy kapcsolatba, és kihasználni sem akar.
Benne levőként azt mondanám, hogy többek vagyunk, mint barátok, de nem vagyunk kapcsolatban. A kívülállók szerint működik köztünk a kémia, le se tagadhatnánk, hogy többek vagyunk, mint barátok.
6. vagyok
Szerintem ha mindketten egyedülállóak vagytok, nincs ami gátoljon abban, hogy egy pár legyetek, akkor próbáljátok meg... De mindenféleképpen beszéljetek róla. Lehet, hogy a barátság többet ér. Mert ha balul sül el a kapcsolat, akkor egy igaz barátot veszítetek mindketten...
Ismertem egy nőt, házas volt, és a melóhelyén összeismerkedett egy férfival. Egyértelműen működött közöttük a kémia. Ezt megbeszélték egymással, hogy mindketten többként tekintenek a másikra, viszont mindkettejüknek fontos volt a kapcsolata, mert tényleg szerették a párjukat. Megbeszélték, hogy csak barátság lesz köztük a továbbiakban is. A nő elmondása szerint még mélyebb lett a kapcsolatuk, viszont minden esetben a helyén tudták és tudják kezelni a helyzetet, nem mozdulnak rá a másikra.
2 és fél év.
Mikor megismertük egymást, én mással jártam, munkatársak voltunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!