Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a neten megismernétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a neten megismernétek egy olyan embert aki tetszik nektek, viszont messze éltek egymástól mit tennétek?

Figyelt kérdés
Találkoznátok a távolság ellenére is?

2016. júl. 16. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Volt olyan, akivel találkoztam, mondjuk nem alakult ki semmi komolyabb. Bár attól is függ, hogy kinek mi a távolság, plusz a mai közlekedési viszonyok között, amikor órák hosszat zötykölődsz pl. egy büdös, szutykos vonaton (rosszabb esetben párszor át is kell szállnod), és óriási kerülővel érsz el valahová, akkor eléggé meggondolandó lehet az ügy, és a jegyárakról még nem is beszéltem.
2016. júl. 16. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi bő 250kmre laktunk egymástól... 1,5 éve összeköltöztünk és már el is jegyeztük egymást... A távolság nem akadály ha igazán akarunk valakit/valamit. 19/L
2016. júl. 16. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Koztunk 1300 km van... Bar nem vagyunk egyutt, valami van koztunk, de nem tudom, mi az. Mar talalkoztunk eloben, de kovinek csak szeptemberben fogunk ujra.
2016. júl. 16. 23:56
 14/17 A kérdező kommentje:
És 342km távolság ellenére is ismerkednétek?
2016. júl. 17. 00:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem. Minek tenném?
2016. júl. 17. 00:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem. Nem azért mert nem lehet egy távkapcsolatból is komoly kapcsolat, lásd korábbi válaszolóknál akár házasság is, hanem azért mert amivel egy távkapcsolat jár én biztos hogy nem tudnám vagy inkább nem akarnám felvállalni. Egyszer elég volt, soha többet.
2016. júl. 17. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha egy időre hozzá közel(ebb) tanyázok és előtte neten megismerem,akkor még hagyján,ha találkozunk is és úgy érzem,lehet komolyabb.
2016. júl. 17. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!