Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi eselyem van tarsat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi eselyem van tarsat talalni elvalkent,35 evesen egy kisgyerekkel? ( nő vagyok )

Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 17:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Jók az esélyeid, de lehet, hogy aki kiszemel magának, annak is van gyereke valakitől.
2016. júl. 15. 20:41
 12/25 anonim ***** válasza:

Én például már egy kicsit kifutottam az időből,ezért örülnék ha a leendő páromnak lenne egy pici gyereke akit a sajátomként nevelhetnék fel.De az apával nem szeretnék osztozkodni a családon.Akkor érdekelne a dolog ha az apa már nincs a képben.

39F

2016. júl. 15. 20:51
 13/25 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Kedves elozo, ez is erdekes amit irsz.

Szerintem ez nem igazan versenges , hisz az apuka ket hetente latja a gyereket, mig az aktualis uj par minden nap, ha egyutt elnek csaladkent.

2016. júl. 15. 20:58
 14/25 A kérdező kommentje:
A gyerek apjanak van egy masik fia is, igy ehhez mar hozzaszoktam.
2016. júl. 15. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem versengés és nem is fognám fel úgy,de az apa befolyással lehet a család életére,nyugalmára és ez elronthatja a családi békét ami számomra mindennél fontosabb.
2016. júl. 15. 21:03
 16/25 A kérdező kommentje:

Ertem.

Nalunk epp ez volt amugy, a ferjem az exevel jott ujra ossze. Csak nem vettem eszre idoben :(

2016. júl. 15. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Jobb későn, mint soha(értem ezt arra, hogy nem vetted észre időben a problémát)! Engem is a családom világosított fel, milyen ember a volt férjem.
2016. júl. 15. 22:24
 18/25 Sziegl Zsolt válasza:
Kicsit több,mint nekem.Én 42 vagyok 10 éves gyermekkel.Ja és én hátrányosabb vagyok,mert pasi vagyok. :)
2016. júl. 16. 08:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Ez a külsődtől, a természetedtől vagy inkább mindkettőtől függ. Szeresd magad, de légy önző, lásd meg a jót és élvezd, ne keresd a rosszat, és szeress élni!
2016. júl. 16. 12:56
 20/25 A kérdező kommentje:
A kulsom rendben van, a tobbi az nehezen megy egyelore, gondolom ertheto :(
2016. júl. 16. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!