Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen hol érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
Otthon dolgozom, a munkám nem sok helyre szólít el, bulikba nem járok, egyébként jó karban vagyok, érzem a nők egy részén, hogy nagyon is el tudnának képzelni dolgokat velem, de valahogy nincs meg a kapcsolódási pont. Maradt az online társkeresés?2016. júl. 15. 14:53
1/8 anonim válasza:
Bárhol. Gondolom nem 0-24 dolgozol. Az utcán, plázában, pénztárnál. Ha nem elfoglalt a kiszemelt, akkor udvarisasen odamész megadod a számod ha gondolja akkor keres. Vagy ő adja meg, hívd meg egy italra. Velem mindig ez van, szólítottk le már liftben is.
2/8 anonim válasza:
18 évesen Tinder
38 évesen munkahely
58 évesen a CBA-ban a sorban állva
78 évesen a kórházban
98 évesen újra Tinder, bár lehetne egy saját alkalmazásuk, pl "Te met Ő" :P
3/8 anonim válasza:
Figyeld meg a laza es frappans direkt marketing rendszeret egy munkasnak! Egyszeruen hozzaszol a nokhoz. Barhol vagy , kerdezni mindig lehet valamit, ha nem jut eszedbe mas.
N
4/8 anonim válasza:
sok helyen lehet ismerkedni
sajnos nehéz levelezőtársakat,barátokat,és társat találni
nem olyan egyszerű dolog ez,nehéz hasonlót találni
de sok sikert,és ne add fel! 30N
5/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 36 éves vagyok, a mostani páromat az előző munkahelyen ismertem meg. 20-án lesz 8 hónapja, hogy együtt vagyunk, én április óta egy másik helyen dolgozom.
6/8 anonim válasza:
Bocsánat, nem válaszoltam a kérdésre! Bárhol lehet ismerkedni: baráti társaságban, összejöveteleken, munkahelyen, stb.
7/8 anonim válasza:
Utazgass az országban, kirándulj.
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező, sikerült az ismerkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!