Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ugye már nem igaz, hogy az Elittárs automatikusan levonja a következő időszakban is a prémium díjat?
Olyanok tapasztalatát várom, akik tényleg használták és tudják hogy működik. Itt olvastam, hogy az oldalról nehéz törölni a profilt és automatikusan levonja a díjat.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez nem így van!
Ha nem törölteted időben, akkor levonja, ráadásul nem a kedvezményes áron, hanem drágábban! Én paypal-on keresztül fizettem elő, és nem mondtam le időben, viszont a paypal oldalon keresztül letiltottam az oldalnak a kifizetést. Már küldtek felszólítást is, de én aztán biztos nem fogok fizetni azért, mert későn mondtam le. Amúgy azt hiszem lejárat előtt 7 nappal kell felmondani.
Ha bankkártyával fizettél, akkor netbankban talán le tudod tiltani a fizetést.
Mi lett ennek az ügynek a folytatása? (PayPal, nem tudtak levonni, e-mailben fenyegetőznek.)
Nagyon köcsög ebben a formában ez a "vállalkozás", messze kerüljétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!