Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fogatlanul sok esely nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogatlanul sok esely nincs randizasra illetve parkapcsolat kialakitasara?

Figyelt kérdés

Baleset folytan sok fogam kárba ment. Ami maradt: jobb: 1,2,3,6 bal: 3 ez sajnos fogmaradvany, de csapos megoldassal fel lehet epiteni. Also fogsor teljes es hibatlan. Jarok mar kezelesre es szeptemberbe konzultacio. Implantatum es hidas megoldas lesz. Kb 500-600 ezer ft a kár van ahol 800 ezer lett volna. Kesz lesz a fogam aztan minden szep, csinos lanyra mosolygok es csajozok. :D Ez vigasztal es igyekszem nem depizni, de neha elojon. :( Ma is voltam fogdokinal.

28f Bp

2016. júl. 14. 13:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Na, oda nem megyek, nekem ott szúrták el gyerekkoromban, azóta is érzékeny a fogsorom, és csak kiegészítő, ideig-óráig tartó megoldásokkal tudom kiküszöbölni, fogorvos még nem segített helyrehozni.

Azért remélem, te több szerencsével jársz. :-) Aztán ha kész, a nők sem a hiányos fogsort fogják látni.

2016. júl. 14. 13:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ha balesetben vesztetted el a fogaid, akkor a helyreállítást nem állja a TB?
2016. júl. 14. 13:33
 13/23 A kérdező kommentje:
A fogam valamelyest csáren fog allni, mert a jobb 1-est trauma erte, tehat elmozdult a helyerol, olyan kapás lett. :D Lehet gyokerkezelni kell, majd kiderul, de mindenesetre meg lesz csiszolva es ossze lesz csalva a tobbivel, de nyilvan latszik majd, hogy csampas, de annyi baj legyen. Kihuzatni nem fogom, mert az eredeti fog a legjobb a szervezetnek, meg hat az enyem es hasznalhato. Nem adom senkinek. :P Koszonom a biztatast. ;)
2016. júl. 14. 13:37
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolso elotti te osszekevered a hentes klinikaval. Sztkiralyi 47 a cim. Baross utcan egyenesen azt balra.

TB nem allja a tb kb semmit nem all. Annyi, hogy eletbe maradjon a paciens.

2016. júl. 14. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Off.milyen baleset?:/
2016. júl. 14. 13:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Milyen baleset? Hát baleset volt! :D Maadjunk ennyibe....
2016. júl. 14. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ez elég nagy hátrányt jelent. Ha ismerkedsz, akkor ne titkold, mondd el, hogy így jártál, megcsináltatod stb. Vagy várd meg, amíg kész lesz.
2016. júl. 14. 16:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne milyen baleset volt ez!
2016. júl. 16. 10:30
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen hiányos fogazattal egyáltalán nincs esélyed a nőknél. Kénytelen leszel várni, amíg rendbehozzák. Még mindig jobb neked, mint nekem, mert az alacsonyságon és a torz arcon nem lehet változtatni.
2016. júl. 16. 10:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Nők is írhatnak egész nyugodtan! :) Sokszor az önbizalmam sehol sincs, de néha meg van ennek ellenére, hogy foghiányos vagyok.... Most jelenleg nincs. Ez szerintem teljesen természetes vagy nem tudom..... Na majd, ha kész lesz, akkor vigyázzon minden nő! :D :D
2016. júl. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!