Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy odajöjjön? Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Egy ideje szemezünk egy sráccal.Folyton néz, mosolyog rám. Múltkor odamentem hozzá, és beszélgettünk picit, kaptam két puszit. Állítólag nem vagyok közömbös neki. Lesz buli. Tudom hogy ő is jön, és ott lesz, hogyan érjem el, hogy odajöjjön hozzám?Van barátnője:s de közös ismerős mondta, hogy értem simán otthagyná...2010. ápr. 14. 21:55
1/4 anonim válasza:
Biccents neki finoman a fejeddel, amikor nézz.
Ne úgy, hogy leessen a nyakadról, csak szép nőiesen.
2/4 anonim válasza:
Hát ha érted simán otthagyná akkor gondolj bele ha téged megkap utána találkozik egy másik csajjal és téged fog otthagyni.....
3/4 anonim válasza:
jah vmi hasonló:)
vagy egyszerűen menj oda hozzá te
4/4 anonim válasza:
Mért van az hogy a csajok azokra a srácokra buknak akiknek van barátnőjük? És ráadásul ha azt mondta hogy a mostani barátnőjét simán elhagyná miattad, akkor ezt veled is megteheti majd későbbiekben egy harmadik csajért. Ő szerintem ilyen szoknyavadász. De nem baj élvezd ki vele majd azt a pár hetet. De arra is készülj fel lelkileg, hogy ha el fog hagyni egy másik csajért azt fel tudd dolgozni. Mert ez így lesz. Ne haragudj, de ez az igazság. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!