Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha a randi végén hazavisz a srác, és mondja neked hogy kéne 1-2 ezer forint a "benzin"-re. Akkor kifizeted neki?
Mivel nem szoktam magamnál készpénzt hordani, ezért nem, nem fizetném ki. Ha mégis lenne nálam, akkor sem adnék neki. A véleményemet természetesen megosztanám vele.
(És persze nem szoktam kisírni, hogy haza furikázzanak, tehát ha mégis kocsival jutok haza, akkor az azért van, mert felajánlották minden előzetes célzás nélkül.)
Én nem kérnék pénzt :D inkább ott hagyom az autót és haza megyek gyalog.
Vagy veszek még a randi előtt benzint és úgy megyek randira.
Ha nincs erre se pénzem megyek biciklivel. Ha ez rontaná el akkor mehet a πcsába a csaj :)
Nem tudtam, hogy ekkora a baj, ha költsönkérek benzinre, de jó tudni :) marad a 3as lehetőség a randira ;)
Ez olyan mintha a szülinapi bonbon vagy csokor árát kérné el felköszöntés után valaki.
Ha egyszer nem én kértem, hogy vigyen haza, mondja meg előre, hogy 2000 lesz, de ne kiszáláskor nyögjön már be egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!