Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok valaki ismerkedni? 27f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok valaki ismerkedni? 27f

Figyelt kérdés
Szeretnek randizni egy lannyal, gondoltam megprobalom itt...

2016. jún. 29. 22:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ja azt is vartam, de szerencsere ez most nem divat. :D
2016. jún. 29. 22:25
 12/27 Komolyan mondod? ***** válasza:
90%

Imááádom ezeket a kérdéseket! :D

Ilyenkor azért felszoktam magamban tenni pár kérdést: Ennyire unatkozol? Szerinted tényleg jó ötlet itt ismerkedni? Ilyenkor arra számítasz, hogy majd megrohamoznak a nők? Mi lehet annak az oka, hogy egy 27 éves elvileg férfi itt akar ismerkedni? Stb...

Egyszer majd azért ráveszem magam és kíváncsiságból ráírok egy ilyen fiúkára, hogy mi fog belőle kisülni. :D

2016. jún. 29. 22:36
 13/27 A kérdező kommentje:
Jo hat valoszinuleg nem lehetne megnevezni egy okot, amivel kielegitenem a kivancsisagod...de szerintem ne irj ra.
2016. jún. 29. 22:39
 14/27 anonim ***** válasza:
61%

Te sem vagy különb, itt vagy és erre reagálsz éppen...

2016. jún. 29. 22:40
 15/27 anonim ***** válasza:
miért nem ismerkedsz személyesen? mozdulj ki, ülj be valahova..akármi, szerintem jobban járnál, neten elég gyakori hogyha még találsz is valakit aki szimpatikus, baromi messze van tőled...távkapcsolat meg nem túl jó
2016. jún. 29. 22:43
 16/27 Komolyan mondod? ***** válasza:

Mert nem tudok aludni.

Van különbség a kettő között, nem is kicsi. :P

Na puszika!

2016. jún. 29. 22:47
 17/27 anonim ***** válasza:
11%

Egy értelmesebb ember olvasna egy jó regényt, vagy ilyesmi. Neked első utad ide vezetett. Khm...

2016. jún. 29. 22:48
 18/27 Komolyan mondod? ***** válasza:
91%

Ma több, mint 10 órát tanultam egy vizsgámra. Így megértesz ugye, hogy nem volt már kedvem lekapni a polcról egy regényt?

De várjunk csak! Akkor te sem vagy értelmes ember, nem? Hisz jelen pillanatban neked sem Kertész Imrétől a Sorstalanság című könyv van a kezedben, hanem itt pötyögsz.

Jól érzem, hogy ezzel a mondatoddal saját magadat is beoltottad? :D

2016. jún. 29. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
11%

Én psychopata vagyok, nem számítok e téren :D

Amúgy jó gagyi könyvet hoztál példának. Irodalmilag nagyon mély színvonal a sorstalanság. Csak hát "jó" a téma...

2016. jún. 29. 22:57
 20/27 Komolyan mondod? ***** válasza:

Na tök jó... Akkor ne egy pszichopata mondja már meg, hogy ki az értelmes ember és ki nem. De gyanítom, hogy nem is vagy tisztában a szó jelentésével!

Nem a könyv gagyi, hanem a te értelmi szinted alacsony hozzá.

2016. jún. 29. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!