Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok valaki ismerkedni? 27f
Imááádom ezeket a kérdéseket! :D
Ilyenkor azért felszoktam magamban tenni pár kérdést: Ennyire unatkozol? Szerinted tényleg jó ötlet itt ismerkedni? Ilyenkor arra számítasz, hogy majd megrohamoznak a nők? Mi lehet annak az oka, hogy egy 27 éves elvileg férfi itt akar ismerkedni? Stb...
Egyszer majd azért ráveszem magam és kíváncsiságból ráírok egy ilyen fiúkára, hogy mi fog belőle kisülni. :D
Te sem vagy különb, itt vagy és erre reagálsz éppen...
Mert nem tudok aludni.
Van különbség a kettő között, nem is kicsi. :P
Na puszika!
Egy értelmesebb ember olvasna egy jó regényt, vagy ilyesmi. Neked első utad ide vezetett. Khm...
Ma több, mint 10 órát tanultam egy vizsgámra. Így megértesz ugye, hogy nem volt már kedvem lekapni a polcról egy regényt?
De várjunk csak! Akkor te sem vagy értelmes ember, nem? Hisz jelen pillanatban neked sem Kertész Imrétől a Sorstalanság című könyv van a kezedben, hanem itt pötyögsz.
Jól érzem, hogy ezzel a mondatoddal saját magadat is beoltottad? :D
Én psychopata vagyok, nem számítok e téren :D
Amúgy jó gagyi könyvet hoztál példának. Irodalmilag nagyon mély színvonal a sorstalanság. Csak hát "jó" a téma...
Na tök jó... Akkor ne egy pszichopata mondja már meg, hogy ki az értelmes ember és ki nem. De gyanítom, hogy nem is vagy tisztában a szó jelentésével!
Nem a könyv gagyi, hanem a te értelmi szinted alacsony hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!