Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért változtatta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változtatta meg a véleményét?

Figyelt kérdés
Megismertem egy helyes nőt az egyik társkeresőn,nagyon sokat beszélgettünk egy húllámhosszon voltunk!Úgy tünt mindenben hasonló az izlésünk!Az első randi nagyon jól sikerült,végén elcsattant egy forró csók is és másnap áradozott,hogy milyen jó volt a randi és a csók is.Folytatódott a netes ismerkedésünk olyannyira,hogy már csaknem szerelmet vallottunk egymásnak és alig vártuk a következő randit!Ez a randi is nagyon jól sikerült de másnap már nem keresett és a keresésemre csak annyit írt,hogy ez neki nem megy és ne keressem többet!Itt lehidaltam mert nem voltam se rámenős se félénk egyszerűen nem tudom miért hátrált meg mert addig úgy alakult minden mint egy álom!Azóta teljesen elutasító velem 180° fordulatot vett a viselkedése de nem tudom miért?Szerintetek?
2016. jún. 23. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudnánk? Nem mi ismerjük a csajt, hanem te!

Vedd a bátorságod, ha érdekel, és kérdezd meg tőle, vagy sz..rd le az egészet!

2016. jún. 23. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerem a női logikát mert ami eddig szép és jó volt az egy pillanat alatt rémálommá vált!
2016. jún. 23. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Különböző kérdéseknél már írtam az ehhez hasonló eseteknek az én véleményem szerinti okát. Volt veled párhuzamosan egy másik fickó, és végül - akármilyen ok miatt is - őt választotta. Ennyi! Többször találkoztam már hasonló esettel...
2016. jún. 23. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyi a titok, hogy jó időtöltés voltál és jó volt a csók. Szó szerint ennyi. Egy szóval nem közölte kb., hogy többet is érez irántad. Lehet nagyon kedvelni valakit és egy hullámhosszon lenni vele, de nagy hülyeség azt hinni, hogy az már rögtön több érzést is jelent.
2016. jún. 23. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

a, lelkisérült/önbizalomhiányos és ego növelésre kellettél

b, túl gyors volt neki a tempó

c, több szálon futott az ismerkedés, és más mellett döntött (akár ex)

d, mégsem volt érted odáig annyira

e, tesztelt, mennyire vagy maszkulin karakter és elbuktál

f, mondtál valamit/tettél/nem tettél valamit amitől a vonzalma lecsökkent feléd (de ezt neked kell tudnod)

Illetve a fentiek vegyes kombinációja. Velem 3x történt ilyen, 2x másik férfi volt a képben, egyszer pedig f.

2016. jún. 26. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!