Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan randi, de? L
Ismerkedem egy sráccal kb. 1 hónapja interneten. Aranyos, kedves, figyelmes srác, de még nálam nem alakult ki ragaszkodás. Úgy értem még idegennek érzem őt. Persze jókat beszélgetünk.
Nagyon szeretne találkozni, egy ideje folyamatosan rajta van az ügyön. Persze én is szeretnék. Mondjuk nem lakik közel, de leutazna. Viszont vannak dolgok, amik aggasztanak.
Egyrészt, nem is tudom, hogy mit csinálnák. Vagyis beülnénk egy étterembe. De hová? Ha oda, ahol élek, másnap már mindenki rólam csámcsogna, meg az "új pasimról". Pedig lehet élőbe nem 'fekszünk' majd egymásnak és kész, nincs tovább.
A másik, ami kétségeket ébreszt bennem. Nem vagyok egy vékony lány. Úgy értem van +6-7 kg. rajtam. A fb képeimen ez nem látszik meg. Természetesen kérdezgettem én, hogy van e ideálja? Azt válaszolta, hogy nincs. Nincsen olyan nála, hogy most csak a vékony vagy épp a teltebb csajokat kedvelné. Az számít neki, hogy mennyire tud kijönni a lánnyal. Ő maga átlagos testalkatú.
Jó, jó. Hát persze! Ez azért nem ilyen egyszerű.
Tehát ezek miatt vannak kétségeim. Szeretnék egy esélyt adni a dolognak, de sajnos tartok ezek miatt. Nem tudom...
1, Mit érdekel hogy mások mit gondolnak? Az élet rendje hogy férfiak/nők (kinek mi) jönnek és mennek. Ezt nem úgy értem hogy le kell velük feküdni, megcsókolni, stb. De miért baj hogy ha egy lány ismerkedett 100 fiúval? Ez nem egyenlő azzal hogy kapcsolata is volt velük. Speciel nekem van 2 fiú barátom (haver barát) és 5 nő barátom egyikkel se vagyok szerelmi kapcsolatban, van akinek férje is van mégis tölt velem időt, férje tudja, vele is jóban vagyunk.
2, Facebook képek szerkesztettek ("Photoshoppoltak")? Vagy régiek? Ha nem akkor meg valószínű látta... Hidd el nem úgy megy oda, hogy itt a szobamérleg addig nem eszünk amíg ki nem számoltam a BMI-det.
Menjetek egy teljesen idegen városba, ha az úgy megfelel (kettőtök között).
6-7 kilo nem aggasztó többlet, főleg, ha kompenzálod pozitív kisugárzással meg persze mosollyal.
26/F
Értem. Köszönöm a válaszokat. :)
Nem, nem szerkesztgetem a képeimet, de nem +20 kg. van rajtam, így jó beállással lehet "leplezni". Selfieknél meg amúgy sem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!