Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves nő vagyok, ti bevállalnátok egy 35 éves pasit?
Nekem is csak a kolléga dolog az, ami nem tetszik ebben.
Nem attól leszel rib.nc, hogy leszopsz egy srácot alkalmi kapcsolatban, hanem ha ezt terjesztik rólad a kedves kolléganőid, mert ezt lemosni nehéz.
Amúgy viszont sztem érdemes belemenned, mert olyan sok hasonlóra nem hiszem, hogy számíthatsz még, szóval csak bánni fogod, ha kihagyod ezeket.
Ha nem zavar, hogy valószínű, hogy nem kéri meg a kezed...
Tényleg, jobb lenne nem egy munkahelyen dolgozni, mert az összes férfi tudni fogja mire vagy képes az ágyban....mindezek ellenére izgalmasan hangzik. ;)
Ó ezt a kis apróságot kifelejtetted.....
Biztos, hogy csak meg akar dönteni!
Abszolut, miert hagynad ki? Orulj neki, hogy tetszel neki es ez kolcsonos tok mindegy, hogy mi lesz belole, ha csak szex akkor volt egy jo kalandod, ha tobb akkor az azert szuper.
Kollegak miatt ne aggodj, kit erdekel, h masok mit gondolnak egyszer elunk:-)Nyilvan nem veletlenul kaptal egy ilyen lehetoseget, hat elj vele:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!