Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami tippek? Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tippek? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel jártam pár hónapja. Még mindig szeretem, de ő szenved az anyagi gondok miatt. Meghalt az apukája, egyedül élnek az anyjával aki nagyon beteg. Arra gondoltam, hogy tennem kéne valamit, amivel talán vissza is tudom szerezni. Annyira fáj látni, hogy szenved meg MSN-n a kiírásokat is.
2010. ápr. 12. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ajánld fel az együttérzésedet, és hogy szóljon, ha bármiben segíthetsz.
2010. ápr. 12. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:

De nem fog szólni ! :(

Ő nem olyan, bármekkora baj van ő nem szól.

Arra gondoltam, hogy feltölteném a telefonját meg ilyenek..hogy azért mégis könnyebb legyen!

2010. ápr. 12. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Na azt ne!
2010. ápr. 12. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:

legyel mellette mindig,szerintem hivd ki hogy talalkozzatok,es beszelgessel el vele,oleld at egyutterzoen,amikor a baratnomnek elvaltak a szulei,eljott hozzam es sirt mint egy gyerek,magamhoz huztam es oleltem meg simogadtam,most ra vagy 2 honapra mondta hogy ugy mint akkor megoleltem soha senki nem olelte meg,es nagyon jol esett neki,tobbet jelentettek mint a szavak,es kerdezte hogy hogyan csinaltam,nem tudtam valaszolni,ez magatol jott.ereztesd vele hogy te foglalkozol es aggodsz erte,ne legyel tulsagosan a fejen sem,vagy egyfolytaban azt kerdezd hogy hogy van?es ne probajjal a gondjairol beszelni vele,mert nem biztos hogy szeretni fogja.

clyde

2010. ápr. 12. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

nem tudom te hogy alsz az anyagiakkal,de ne telefont toltsel fel neki,az jelentektelen lenne,legalabb nekem,inkabb adjal egy bluzzot,vagy egy nadragot ajandekban,vagy valami olyasmit aminek orulne,de a telefonjat ne tolsd fel,mert amugyis hivod te amikor tudod,21/F

clyde megint :)

2010. ápr. 12. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
de már 4 éve hogy meghalt az apukája. most hogyan mit csináljak? :/
2010. ápr. 12. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

ez van az elet megy tovabb,probald biztatni hogy bizzon benned,es te segitessz neki mindenben,es hogy lessz egy csodallatos jovoje,probajjal az elet szebb es jobbik oldalara mutatni,mert a rosszat mar ismeri sajnos

clyde

2010. ápr. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!