Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy fiú randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy fiú randira hív, türelmes, udvarol akkor komolyak a szándékai?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, ránézésre az a tipikus jóképű nőcsábász fajta, én meg csendes visszahúzódó lány vagyok, ez a fiú viszont elkezdte csapni nekem a szelet, először azt hittem, csak szórakozik, amikor randira hívott elküldtem, de nem adta föl, pár hétre rá ismét elhívott, akkor már igent mondtam, de hozzátettem, hogy mostanában nem érek rá, ő ezt elfogadta, várt egy újabb hetet majd megint próbálkozott, úgyhogy holnap fogunk végül találkozni. Közben elkezdtünk facebookon is levelezni, kellemes meglepetés volt, végre nem a szokásos csajozós sablonszövegeket kaptam, hanem tényleg látszik az írásaiból, hogy a személyiségem érdekli. Más fiúk már rég feladták ennyi idő után, de ő töretlenül kitart. Simán összejöhetne egy csomó más lánnyal, de mégis velem foglalkozik. De azért kicsit nehéz akkor is elhinni ezt, kicsit mindig gyanakvó vagyok az ilyen srácokkal. Szerintetek lehetnek komolyak a szándékai?
2016. jún. 17. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet komoly.

De lehet , hogy nem.

Ez lutri.

2016. jún. 17. 19:11
 2/3 Sanya mester válasza:
Ahoz sok idő kell hogy jól megismerd és világosak legyenek a szándékai nem árt egy kis gyanakvás aztán majd kiderül
2016. jún. 17. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont azért vagy számára izgi, mert nem kap meg egyből. Az embernek mindig a nehéz préda kell. Akiért meg kell harcolni. Ez valami ösztönös dolog. :)

Adj neki esélyt. Ha csak "arra" kellesz, úgyis kiderül. Meg ha nem, az is. Lényeg, hogy te irányítsd mindig, mit tehet és mit nem. Ha nem komoly, akkor úgysem lesz elég kitartó.

2016. jún. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!