Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül azután, hogy lefeküdtem vele?
Két egyetemi buli után lefeküdtem az egyik szaktársammal. Tudom, hogy hiba volt, mert már az első után se érdekeltem. De reméltem, hogy ez megváltozik. Nem így lett, de már nem is bánom.
Mostanában viszont már azt érzem, hogy szinte lenéz, kerül és nem szívesen van a közelemben. Ráadásul mintha zavarban lenne előttem.
Mi lehet ennek az oka? Azt hiszi, hogy többet szeretnék tőle, és ez zavarja? Szégyelli magát? Vagy utál, undorodik tőlem és megbánta? De akkor hogy tudott velem lefeküdni?
Egy undorító kis senkinek érzem magam előtte, minden önbizalmamat elveszi ez a dolog.
Aki volt hasonló helyzetben, kérlek, válaszoljon! Hasonló tapasztalatok is érdekelnek.
Le lehet pontozni a 6-ost, de nőként mondom, hogy van ilyen. Nekem egyetem alatt sok fiú haverom volt, és ha részegek és akármilyen felhevült, vagy akár kimondottan ronda csaj is próbálkozott be náluk részegen, a legtöbb élt a lehetőséggel, mert miért ne alapon és mert gondolkozni sem tudott mert be volt ba.szva. Részegen ki nem csinál hülyeséget?
Amúgy meg egyértelmű, hogy a srác nem akar ennél többet és ezért nem is keres.
25L
Azért, mert egy alkalmi ri.banc voltál.
Egy ilyen lányt én sem értékelnék sokra.
Nyilvánvalóan csak egy kaland volt a részéről, meg akart dönteni, ez sikerült is neki és ennyi. Lépj túl rajta.
Ha akarna tőled valamit, akkor közeledne hozzád. Azért kerül, mert nem kellettél másra, csak üríteni, hogy ne a markába kelljen.
Bárkivel megeshet, hogy ilyenbe fut bele. Velem is megesett anno, csak durvább formában. (19 évesen 4 hónap járás, majd szex, ezzel a szüzességem elvesztése, majd dobott a srác, mert neki csak az kellett.) Ő maga mondta, hogy végig csak ezért volt velem. Amúgy azt is mondta, hogy szeret. Belehazudott a szemembe... Nem volt könnyű megemészteni a dolgot.
Annyit tehetsz, hogy túllépsz rajta. Ne alázd meg magad azzal, hogy futsz utána, keresed a társaságát, már ha eszedbe jutott ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!