Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan első vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan első vagy második randitok, ahol boroztatok és mindkettőtök fejébe szállt, milyen folytatás lett?

Figyelt kérdés
nekem egy ilyen randim lett, borozgattunk, de mindketten kidőltünk tőle, rég nem ittunk egyikünk se.. utólag elnevettük, de azóta még nem találkoztunk, talán ezzel véget is ér?
2016. jún. 15. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
az ágyban kötöttünk ki
2016. jún. 15. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Elaludtatok?:D
2016. jún. 15. 20:15
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ágyban végeztük, végül együtt aludtunk :D bár nekem egy negyed ora kész homály lett :D
2016. jún. 15. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
nem, nem iszom alkoholt sem randin sem máskor.
2016. jún. 15. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
kedves egyes, volt ezekután második randitok is?
2016. jún. 15. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
:D Pont ezért nem iszom,imádom a bort de egyáltalán nem bírom. Szerintem lesz folytatás,nem ezen fog múlni :)
2016. jún. 15. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ő hányt egyfolytában, én meg csak hányingerrel hasfájással kínlódtam... csodás volt. De utána ugyanúgy találkoztunk és semmi gond nem volt. Azóta inkább nem iszunk.
2016. jún. 15. 20:59
 8/9 A kérdező kommentje:
de gondolom nem első randevú volt ez
2016. jún. 15. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi a 3. randin ittunk kókuszlikőrt:) Amolyan ünneplés féle volt az év vègi vizsgàim utàn.

Az àgyban kötöttünk ki, és nem aludtunk sokat.....:)

Azóta màr hàzasok vagyunk:) Tehàt igen, talàlkoztunk utàna is.

A bort, sört, pezsgőt nem szeretjük egyébként.

2016. jún. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!