Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ennyire?
Figyelt kérdés
Csütörtökön és pénteken nálam volt a szerelmem, elsőnek feküdtünk le.
Tegnap este elmentem bulizni, és én mondtam neki ha haza érek jelentkezek, de csak ma dél körül írtam. Ő nem keresett, de nagyon szótlan, mint aki haragszik hogy mentem bulizni vagy ilyesmi.
Miért lett egyik napról a másikra ilyen?Este még nagyon szépen váltunk el..
24F
2016. jún. 11. 15:08
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért ilyen, mert azt várta, hogy este ha hazaérsz, jelentkezel? Azért nem mindegy, hogy dobsz egy üzit, hogy hazaértem, minden oké, vagy csak másnap délben jelentkezel, mintha mi sem történt volna!
2/3 anonim válasza:
Igen, én is arra tippelek, amire az első. Ha nem tetted még meg, akkorj kérj bocsánatot, hiszen te magad megígértél neki valamit, amit nem tartottál be.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baja, hogy nem jelentkeztél, pedig megígérted.
Ilyet máskor ne nagyon csinálj, ilyenkor számít a másik arra, hogy tényleg jelentkezel.
Gondolj bele, várta és te nem írtál, mit össze nem kombinálhatott...Hozzáteszem valamilyen szinten jogosan.
Kérj bocsánatot és máskor, ha azt mondod, hogy jelentkezel, akkor tényleg jelentkezz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!