Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Ti mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot,akivel az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagyunk.Teljesen összeillünk,és iszonyatosan aranyos velem,nagyon udvarol és látszik,hogy tetszem neki.Emellett iszonyatosan helyes,kitűnő a stílusa,és rendkívül okos is.De egy olyan helyen lakik,ahol nekem korábban volt egy incidensem,és úgy vélem,hogy nagyon sokan nincsenek ott rólam jó véleménnyel.Igazából nem sokszor járok abba a városba,így nem tudom,hogy mennyien emlékeznek arra az estére.(összeugrottam egy olyan emberrel aki sértegetett és volt egy kisebbfajta balhé.)Igazából már nagyon szégyenlem a dolgot,már másnap másként láttam az egészet,de elég sokan látták,köztük a legjobb barátja is.Félek,hogyha összejönnénk és elmennék vele ide-oda akkor engem is megszólnának,és őt is,hogy velem van.Egyáltalán mennyi idő kell ahhoz,hogy az emberek felejtsenek?

Kezd nekem nagyon fontos lenni ez a srác,és nagyon vágyok én is a szerelemre,de félek belemenni ebbe a kapcsolatba.Kezdek nagyon kiborulni,mert szeretnék vele lenni,de azt nem szeretném,hogy miattam "bántsák".

Ráadásul én nem vagyok egy tipikus szépség,és az miatt is félek,hogy lenéznék őt az miatt,hogy leállt velem.

2010. ápr. 11. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan összejöhettek, nem lesz semmi baj, és szerintem egy félév múlva kb, nem emlékszik senki semmire, de ha mégis ne foglalkozz velük, ha a srácnak se lenne gond ha véletlen piszkálnának emiatt, akkor főleg, nem hiszem hogy gond lenne belőle, és nyugodtan összejöhettek. Hajrá : )
2010. ápr. 11. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nyugodtan legyetek eggyütt, senki nem fog titeket bántani. :) Hány évesek vagytok?

Sok sikert, és sok boldogságot! :)

*J*

2010. ápr. 11. 17:56
 3/12 A kérdező kommentje:

20 évesek vagyunk mind a ketten.

Jajj én nagyon szégyenlem magam az miatt ami akkor történt,és tény,hogy nagyon be voltam rúgva,és akkor elég nehéz időszakom volt,de ez nem mentség.Szerintem még mindig emlékeznek rám,és nem akarom,hogy ujjal mutogassanak mikor meglátnak.

2010. ápr. 11. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
minden 'csoda' 3napig tart. ha 1-2 hónapja van már a balhédnak szerintem senki sem foglalkozik már vele. nyugodj meg :) sok sikert.
2010. ápr. 11. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne mások véleményével törődj,hanem a saját boldogságoddal!Az többet ér pár rosszindulatú ember gonosz megjegyzéseinél!Különben is,nem hinném,hogy ezen áll vagy bukik a boldogságotok,csak egymásra koncentráljatok,és békén fognak hagyni titeket,mert látni fogják,hogy olyan pár vagytok,amelyet nem lehet csak úgy szétválasztani!
2010. ápr. 11. 18:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Én nagyon félek.Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben?Szívesen olvasnám a tapasztalatokat is.

Mennyi idő kell h az emberek felejtsenek?

2010. ápr. 11. 19:38
 7/12 Decoy ***** válasza:
100%

Hi nekem a tesóm és a barátom balhéztak össze de 1 hét múlva tök jól elvoltak és már elfelejtették

igaz ez nem ugyan az de szerintem nyugodtan....

2010. ápr. 13. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor ugrottam össze a volt palimmal.Igazából én mentem neki...De megérdemelte,csak azt sajnálom,h nem tudtam megverni,mivel nő vagyok...Am nekem nagyon hamar feledésbe merült,igazából senki nem rótt meg érte...Szal csak nyugodtan.
2010. ápr. 13. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:

"nem vagyok az a tipikus szépség"

Sz*rd le mások véleményét, hisz szeret a srác. Gondolom ő is tudja hogy mi történt, és ha összejöttök meg fog védeni.

2010. ápr. 13. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:

előttem lévőnek igaza van abban, hogy szardle mások véleményét. amíg neki bejössz, semmi más nem számít :)

és azzal se törődj, hogy ki mit gondol abban a városban. ha az emberek nem tudnak túllépni egy olyan dolgon ami már elmúlt, hát akkor sz.r nekik :D

2010. ápr. 13. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!