Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ir vissza több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pittba kérdése:

Miért nem ir vissza több hétig nagyon jol lehetett vele beszélni de hirtelen már nem?

Figyelt kérdés
van egy nő akivel hetek ota beszélgetünk és nagyon jol el tudok vele beszélni de egyik naprol a másikra hirtelen nem lehet vele nem ir vissza és ha vissza is ir akkor egy szavas válaszokat ad. És megkérdeztem töle hogy baj van hogy nem ir? erre irta hogy egész nap tanul meg ilyenek, de eddig lehetett vele simán beszélgetni tanulás közben is , de most hirtelen nem . Mi lehet az oka? meg kérdezzem hogy valami baja van velem vagy ne kérdezzem meg nehogy idegesitsem?

2016. jún. 2. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mert amikor nem tanul akkor se ir meg azt mondja nem ér rá mert tanulnia kell meg ilyenek aztán kérdezem hogy mit csinál erre rohadtul nem tanul mert irta hogy haverjaival van. és akkor igy végig futott rajtam hogy basszus ha akarna csimán tudnánk találkozni de inkább haverozik
2016. jún. 3. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert talált egy nálad jobb képű pasit.
2016. jún. 3. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Kettes válaszadóbnak és a kérdezőnek.

Lehet azért nem ír, mert neked is érdeklődnöd kellene a hogylétéről. Írta a kettes hogy kérdezgetett. Neked is kérdezgetned kell. Ha a lelkével törődsz azonnal visszaír.

Tapasztalat. Legtöbb fiú ezt figyelmen kívül hagyja. Bizti van esélyed mert ha hirtelen lelép akkor azért ott még lehet érzelem részéről. Az nem múlik olyan gyorsan.

2016. jún. 3. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha a lelkével törődsz azonnal visszaír."

Az lehet, csak ez egyenes út a barátzónába.

2016. jún. 3. 10:54
 15/15 anonim válasza:
Detto :D, végre talátam olyat akivel tudok beszélgetni egyből vissza is irt, aztán egyik pillanatrol a másikra nem... De miert ezt nem értem 😂
2019. jan. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!