Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van az értelmes 25-30 közötti nőkkel is, akikkel Tinderen ismerkedem, hogy csak úgy lelépnek?
Figyelt kérdés
Diplomás, értelmes (ahogyan magamat is annak tartom) nőkkel szoktam ott beszélgetni. Szimpatikus vagyok ott nekik, facebookon folytatjuk a beszélgetést. Ott sincsen nagy más képem, arra nem mondhatják. Ott is beszélgetünk, pl egy délutánt, estét. Váltunk 10-15 mondatot. Aztán mintha vége lenne, pedig megfelelő beszédstílusban, korrekt dolgokról folyik a társalgás. Még csak olyan dolgok sem hangzanak el, ami zavaró lenne. Aztán egyszer csak nem írnak vissza, persze látszik messengeren, hogy látják, amit írok. De válasz nincs. Hirtelen mintha elvágnák őket, ha jól megy a beszélgetés, és érdeklődnek, akkor is. 4 esetből 3 szó nélkül van, pedig órákon át beszélgettünk. Ebből kettőre kérdeztem rá, miért nem ír vissza. Egyik megmondta, van más, aki közelebb áll a szívéhez, a másik csak annyit írt, ha nem akarna, akkor nem beszélgetne vele, mert szimpatikus vagyok neki. Persze, akkor miért nem ír? A 3. válaszra sem méltatott, de láttam, hogy megnézi amiket írok. Érthetetlen.2016. jún. 2. 15:40
11/20 anonim válasza:
Megunják a végtelen csetelést. A 3. oda-vissza után randit felajánlani, ha nincs pozitiv visszajelzés, továbblépni. Semmi másra nem való a levelezés.
12/20 anonim válasza:
Vélhetőleg van más, vagy megunták (amit nem értek ha jól elbeszélgettek, miért) vagy csak más dologra összpontosítanak. Az emberi viselkedést megérteni nem egyszerű, főleg ha nincs kommunikáció :)
13/20 A kérdező kommentje:
Nem. Csak minden olyan jol alakult. Egyik nap orakon at beszelgetes es meg o mondta, hogy holnap mindenkepp folytatjuk. Aztan irtam, latta de mar nem irt. Rakerdeztem nagyon finoman es kulturaltan, hogy mi a baj, miert nem valaszol. Aztan kifordult magabol es irta, hogy a pasijanak sem szamol be, mert az nem kaphat tole semmilyen szinten beszamolot, nem hogy egy idegen. Aztan tobbet nem irt. Mindezt egyik naprol a masikra es tobb diplomas 28 eves tanarno. Tenyleg olyan kedvesen erdeklodtem, hogy mi a problema, hogy valaszra sem meltat. Erre elkult a pi.
2016. jún. 3. 06:30
14/20 A kérdező kommentje:
Ha meg rogton randit kerek akkor tolakodonak hisznek, meg nem ismernek meg elegge. Volt mar ilyen gondom is. Ez a netes ismerkedes egy remalom, pedig meg a jobb kinezetu ferfiak koze tartozom, akivel egesz jol lehef kommunikalni. De a nok nagy resze nem szeret beszelgetni a neten. Vagy van 10 masik pasi, akivel eszmecseret folytatnak mellettem.
2016. jún. 3. 06:33
15/20 A kérdező kommentje:
Aki pedig szimpatikus es valaszol is rendesen, az tul messze lakik, nem vagyok pesti.
2016. jún. 3. 06:37
16/20 anonim válasza:
12-es vagyok ismét. Hát a helyzet az, hogy az emberek sokszor több vasat tartanak a tűzben. Ha pasija van akkor meg kár is irogatni. Nem a diploma teszi az embert tudod... A lényeg az mindenképp, hogy ha nem ír akkor hagyni kell. :)
17/20 anonim válasza:
Párkereső időszakomban ugyan ez megesett velem nem egyszer, nőként. Pár napig minden happy, ír keres majd se szó se beszéd nem válaszol. Na bummm
Ilyen a netes ismerkedés, tiszta húspiac, mindkét nem részéről. Ezen ne húzd fel magad, se más, mert hülyeség.
18/20 anonim válasza:
Nem csak a nők, a férfiak is ugyanezt teszik. Egyszerű az oka, az ilyen oldalak azt az érzetet keltik, hogy nagyon sok a lehetőség. Aztán jön jobb és jobb, a korábbiakra ráunnak, és megszakad az ismertség. Röviden ennyi. Rosszul működik az egész rendszer, de ezzel nem igen lehet mit kezdeni.
19/20 A kérdező kommentje:
Igen. Mindenkinel van jobb ,,party".
2016. jún. 4. 08:51
20/20 anonim válasza:
...igen, csak ahogy múlik az idő, úgy annyival több lesz a nálad jobb party is...
Amúgy érdekes, de én férfiként sose léptem le szó nélkül. Vajon a nők miért nem tudták ugyanezt a tiszteletet megadni nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!