Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már így?

Figyelt kérdés

16 éves koromtól 20 éves koromig egy csajjal voltam, aztán a végére az is jól átkúrt.

Aztán nagyon rám jött a csajozhatnék, aminek az az eredménye h kajak úgy vagyok vele h az összes nő elmehet a pi*csába.

Rájöttem h tényleg úgy van h akár milyen csini meg így úgy amúgy, egyik se olyan nagyszám, ahogy mondani szokták, az is büdöset sza*rik.

Meg már komolyan nem is érdekelnek, mert nem tudom, mostmár úgy küldöm/küldtem, h fellépek iwiwre,keresőben keresek a környékről, aztán felveszek msn-en vagy 10et, abból 5 visszajelöl, majd kb 3mal találkozok.

Aztán már semmi extrát nem látok a dologban meg bennük h barátnőm legyen vagy valami:S

Ma is rám ír h "szia te ki vagy?", majdnem azt írtam vissza h "tudod mit , te is bekaphatod!" csak azért nem mert elég komoly lett volna így kezdeni

:S:S:S

2010. ápr. 10. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a csajokkal. Mindegyikkel csak a baj volt, mostanra már nekem is elegem van.
2010. ápr. 10. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem olyan súlyos a helyzet, sokan átesnek ezen a csajozós szakaszon. Az ember folyamatosan változik, te se leszel másképp. De tudnod kell hogy "mindenkire vár valaki odakinn", tehát azért ne állj úgy hozzá hogy:"tudod mit , te is bekaphatod!". Nem kell már a gyermekeid anyját keresned, de próbálj rendes lenni a csajokkal, akár összejössz vele akár nem!
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a viselkedés,a csalódásaid miatt alakult ki,de ne aggódj.Idővel ez megváltozik.Persze ehhez előbb jól ki kell élvezned az életet.Utána már vágyni fogsz a stabil életre.
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam így, de szerintem azért ilyen durvákat ne csináj mint ez az msn-es példád.:D Majd túléled valahogy azt a csajt. Szerintem most csak rohadtul csalódott vagy, de biztos vok benne, hogy lesz még igazán jó barátnőd, akivel tényleg megleszel. Szerintem az nem baj h csajozgatsz, de azért ne legyél bunkó. Másnak is van szíve. Perzse ezt most ne vedd leszólásnak...
2010. ápr. 10. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Kicsit mintha ki lennél ábrándulva és az általánosítás hibájába estél! Azért nem minden lány p.csa, úgyhogy próbálkozz kicsit higgadtabban és próbáld meg pozitívabban megközelíteni a kérdést! Lehet, hogy én azokkal a lányokkal próbálkoznék újból, aki nem jelölt vissza egyből... vagy talán személyesen, máshol, mert az iwiw-en "kinézés" nem vmi eredeti.

Személyes tapasztalatom az, hogy kicsit nem is rossz egyedül lenni, mert legalább jobban megismered önmagad és könnyebben keresel/találsz párt is.

2010. ápr. 10. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Dettó, könnyen kiismerhető mind... Engem is átba.ztak tizenéves koromban 4,5 év után, azóta csajozok, lett volna még egy, akit tudtam volna szerelemmel szeretni, ő is átvert, azóta kicsit belefáradtam a csajokba.. Találkozgatok, ismerkedek, de semmi komoly, nem veszem őket komolyan, de azért, mert sajnos ők sem...
2010. ápr. 10. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:

uhh most h mondom totál dettó!

Nekem is ez volt, h volt aki totál megfogott, elhívtam randira, csók,taperolom ezerrel, kérdeztem h nem e megyünk el valami csendesebb helyre, mondta h nem.. mert nem egyéjszakás csaj, meg igazából nem akar tőlem komolyat:S

Mondom jó legyen, kb két héttel később meg kiderült h van csávója:D

NA igen, meg az ilyen dumáktól mászok falra, h jaj hát én komoly lány vagyok meg barátom van meg tököm tudja, aztán......

A kérdés az h meddig fog ez tartani?:S

2010. ápr. 10. 21:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem, h ez az iwiwes dolog is abból jön, h lusta vagyok elmenni xy helyre, mert teljesen mindegy h diszkó vagy könyvtár, ugyan azt kapod.

Ez csak egy baromság h jaj a diszkós csajok milyenek, semmivel nem különb szinte az a csaj sem aki otthon ül egész nap, meg az is mindegy h plázacica vagy csúnyaság, mindkét táborban ugyan úgy vannak hülyék meg viszonylag normálisabbak.

2010. ápr. 10. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj,de a férfiak sem angyalok..sajnálom ami veled történt,de nem kéne egységesíteni,h ilyen az összes lány..mert akkor mondhatnánk mi is,h az összes férfi bunkó,szexmániás állat,aki csak átver minket,de hazudnánk,mert vannak érzelmes megértő pasik is..csak meg kell találni a hozzád illő személyt..:)
2010. ápr. 11. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!